1500 dk kayıt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schwarzd

Üye
    Konu Sahibi
1500 dk kayıt
hattımı turkcellden vodafone a taşıdım yarın açılacak hediye dakikaların alınması için kontör yüklemeden kayıt işlemini nasıl gerçekleştiriyoruz lütfen yardımcı olurmusunuz mesaj kaça gönderiliyor..

sarıoklar

Üye
kayıt olmaya gerek yok.

Benj

Benj

Üye
Hattin AciLdikdan Sonra *123#17# Yapip Hediye KontörLerini öqrenebiLirsin Arkadasim..

schwarzd

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum sağolun

feytusa

feytusa

Üye
Teşekkürler

emreozpinar

Üye
yalnız dikkat etmen gereken birşey var. 6 ay boyunca heryöne 250 dakika hakkını kullanırken 60 saniyede bir ücretlendiriliyor. Yani 150 dakikada hediyen biterse şaşırma :)

sarıoklar

Üye
yalnız dikkat etmen gereken birşey var. 6 ay boyunca heryöne 250 dakika hakkını kullanırken 60 saniyede bir ücretlendiriliyor. Yani 150 dakikada hediyen biterse şaşırma :)

tüm operatörlerde bu şekilde.ayrıca emin ol o kadar çabuk bitmez.en fazla 25 dk etki eder.

imamramazan

imamramazan

Üye
emre özpınar anlamadım arkadaşım zaten 60 sn 1 dk etmiyormu nasıl 150 dk konuşuruz

emreozpinar

Üye
Normalde bütün operatörler görüşmeleri 6 saniyede bir ücretlendirir. bu tür kampanyalarla kazanılan dakikaları 60 saniyede bir ücretlendiriyorlar.
Bu ne demek mi oluyor? siz 60 saniye konuştuğunuzda hediye dakikalarınızdan 1 dakika düşüyor. 61 saniye konuştuğunuzda hediye dakikanızdan 2 dakika düşmüş oluyor. Yani 1 dakika 59 saniye düşmüyor. Normalde operatörler 6 saniyede bir ücretlendirdiklerinde bir dakikaya tamamlanmayan görüşmeler dakika fiyatının 10 da biri kadar ücretlendirilmiş olur.
Bu da sonuç olarak şu demek oluyor,
bu kampanyada kazandığınız 250 dakikayı kullanırken, biryere telefon açıp hiç kapatmadan 250 dakika konuşabilirsiniz. Ancak bir dakikadan 1-2 saniye fazla olan konuşmalar hep 2 dakika olarak düşer.sonuç olarak en kısa konuşmalar yapıp kapatiyorsanız 150 dakika gibi bir sürede hediyelerinizin tükendiğini göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt