1500-2500 arası oyun laptobu arıyorum YARDIM LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
1500-2500 arası oyun laptobu arıyorum YARDIM LÜTFEN
sevgili arkadaşlar ben 1500-2500 arası oyun laptobu alıcağım ama hangi markalar güvenilir ve iyi hangi markalar oyunlar için daha iyi tasarlanmıştır pek bir bilgim yok o yüzden sizden biraz yardım istiyorum lütfen bana yardım edin kullandığınız ve memnun kaldıgınız güzel laptoplar varsa banada söylerseniz memnun olurum ve ben bir laptop beğendim sizinde görüşlerinizi almak isterim

ACER:

En az 6-8 arası ram- 2 ekran kartı-500 gb hard disk-i7 işlemci 15.6'' ve üzeri olursa sevinirim şimdiden sağolun :)

futbol123

futbol123

Üye
oyun ağırlıklı bir laptop istiyorsan monster notebooklara bakıcaksın 192bit ddr5 ekran kartları var bütün oyunları oynarsın :)

daha ucuz birşey olsun diyorsan

bunlara bak gösterdiğim laptopların ekran kartı ve işlemcileri güçlü çoğu oyunu oynarsın ancak monster laptoplarda daha kaliteli oynarsın :)

pasha14

pasha14

Üye
Dizüstü bilgisayarda oyun oynamak biraz problemli ama arkadaşın verdiği linkte ki bilgisayarlar fena sayılmaz işini görür yani.

futbol123

futbol123

Üye
Dizüstü bilgisayarda oyun oynamak biraz problemli ama arkadaşın verdiği linkte ki bilgisayarlar fena sayılmaz işini görür yani.
192bit ddr5 ekran kartları var hiçbir problem olmaz :D

pasha14

pasha14

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4482815]
192bit ddr5 ekran kartları var hiçbir problem olmaz :D
[/QUOTE]

Isınması bi dert soğumaması ayrı bi dert benim bahsettiğim problemler kartla alakalı değil yani :)

futbol123

futbol123

Üye
Isınması bi dert soğumaması ayrı bi dert benim bahsettiğim problemler kartla alakalı değil yani :)
o genelde eski modellerde oluyor yeni nesil laptopların soğutma sistemi iyi oluyor ısınma sorunu olmaz yani :)

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
peki sizce benim koydugum acer marka bilgisayarda oyun oynanırmı onun hakkında düşünceniz varsa söylermisnizi ??

futbol123

futbol123

Üye
peki sizce benim koydugum acer marka bilgisayarda oyun oynanırmı onun hakkında düşünceniz varsa söylermisnizi ??

gösterdiğin laptopta oynuyamassın.Benim gösterdiklerime bak ;)

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
peki neden oynayamam onuda söylermisin ve alienware türkiyede satılırmı acaba ? ve benim bütcem 2500 tl yukarı olmamalı

futbol123

futbol123

Üye
peki neden oynayamam onuda söylermisin ve alienware türkiyede satılırmı acaba ? ve benim bütcem 2500 tl yukarı olmamalı
ekran kartı kötü oyüzden.Alienware tr de var ama çok pahalı monster notebook 2.300tl ona bak alienware ile aynı özellikleri var :)

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
geçenlerde bir şey duymuştum dell yetkili servislerinden sipariş verilebiliyor diye ama tam emin degilim aslında monster ı almak istemememin sebebi açıkçası tasarımı bir kaç özelligi beni onsan sogutuyor kasalarının asus dan alınmasıda ayrı bi dez avantaj açıkcası ve bence o özellikde şeyler 3000 tl olamaz ve bir şey sormak istiyorum sence dell yetkili servislerinden sipariş edilebilirmi ben araştırdım böyle bir şey bulamadım ama sende bi bakarsan fena olmaz açıkcası :) yani monster 1.5 gb ekran kartı var modeli yüksek olabilir tamam ona sözüm yok gtx 560m çok güzel bir ekran kartı olabilir ama bana uzun vadeli bir şey lazım ve ekran kartınında acaba ne kadar daha oyunları kaldırır şüpheliyim bana o konudada yardımcı olurmusun ???

futbol123

futbol123

Üye
geçenlerde bir şey duymuştum dell yetkili servislerinden sipariş verilebiliyor diye ama tam emin degilim aslında monster ı almak istemememin sebebi açıkçası tasarımı bir kaç özelligi beni onsan sogutuyor kasalarının asus dan alınmasıda ayrı bi dez avantaj açıkcası ve bence o özellikde şeyler 3000 tl olamaz ve bir şey sormak istiyorum sence dell yetkili servislerinden sipariş edilebilirmi ben araştırdım böyle bir şey bulamadım ama sende bi bakarsan fena olmaz açıkcası :)
yaw dell i napıcaksın güçlü değil o notebooklar :off::off: ne varmış tasarımında ? monsterlerde 192bit ekran kartı var.Hangi özelliğinden soğuyorsun? + fiyatıda uygun 2.300tl

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben onu demiyorum alienware dell'in markası oldugu için acaba onlar getirte bilirmi böyle bi bilgin var mı diye sormustum sen yanlıs anladın :)

savas_yal

savas_yal

Üye
ben 2650 tl ye toshiba Qosmio f750 aldım mükemmel bir araştır istersen oyun ve grafik canavarı uzaktan kumandalı 3d özelliği ve ısınma donma tamamen ortadan kaldırılmış

futbol123

futbol123

Üye
hayır ben onu demiyorum alienware dell'in markası oldugu için acaba onlar getirte bilirmi böyle bi bilgin var mı diye sormustum sen yanlıs anladın :)
yurtdışından getirme imkanın varsa al harika laptopları var :)

----------Eklendi @ 23:22:54 ---------- Yazıldı @ 23:22:25 ----------

ben 2650 tl ye toshiba Qosmio f750 aldım mükemmel bir araştır istersen oyun ve grafik canavarı uzaktan kumandalı 3d özelliği ve ısınma donma tamamen ortadan kaldırılmış
hangi modeli ama gt335m ise ekran kartı işe yaramaz o laptop.

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartındanda pek anlamama hala pek karar veremedim ama büyük iht. monster alıcam 2300 tl lik mecburum buna benim alıcagım bilgisayar azami 4-5 yıl gitemsi gerekiyor toshiba iyi bir seçenek olabilir ama ekran kartından anlamıyorum fazla açıkçası suanlık en iyi monster ama ilgilendigin icin saol 3d olması efsane olmus yalnız :)

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
bu arada alienware amazonda satılıyor acaba türkiyeye kargo var mı çok merak ediyorum var mı dır sizce ?

futbol123

futbol123

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt