15 yıldır tırnaklarını kesmemiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
ıyy.ben tırnagımı bırak 15 yıl 2 gün zor kesmeden duruyorum.bide o kadının yerinde olcam...

Sandrake

Sandrake

Üye
İnsan yaşayamaz ki öyle hem pislik hemde ellerin yokmuş gibi kullanamazsın :kirbac:

buketcik

buketcik

Üye
ayy iğrenç bişey bu yaa:vur

MetQ7

MetQ7

Üye
Bu kişinin amacı bence insanları kendinden tiksindirmek ve amacına ulaştı sanırım:ehe

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
buneee fredinin kabusları gibi :D

By_AkA

By_AkA

Üye
insan değil son noktayı koydum!

dufy85

dufy85

Üye
aynen hayvan :allalla::vur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
la bunu marangoz anca keser :ehe

Necmati

Necmati

Üye
demekki oo tırnaklarla özel fantazileri var .

pelın_

ii de tmm igrenç bıde bu kadaın nasıl yasıyo ya onu anlamdım ustunu gıyemz sacını yoplayamz vb seyler

emr47

Üye
ööööögh!:perde::bottom::icelim:

pelın_

iyyyyy

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Demek o parmağındaki yüzük 15 senelik ve hiç çıkmamış.
Herhalde uğraşmamıştır tırnakları bu halde iken takmaya.Yoksa Ankara-İstanbul arası kadar yol gidecekti o yüzük :)

pelın_

uf baktıkca tırnaklarımdan utanıyorum :) ben de uzatırım ama bukadar ıgrenç dıyıl be ogg

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Pislik deposu ya,oje yetmez ona yağlı boya falan en iyisi :oke:

buketcik

buketcik

Üye
tırnak değil merdişven olmuş artık.mikrop yaa:P:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Pislik ya,ellerini falan kullanamaz o zaman bu :angry: böyle bi karım olucak o tırnaklarını elektrikli testereyle parmağının kökünden keserim :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

caniimisn ya ama gercekten ıgrenç otesı bısıy ya bu kadaın nasıl ? şimdi yazcam olmuycak herkes anladı sanırım enazından duş alamaz be bu

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Parmaklarını demedim, parmaklarının kökünden dedim :) Ete değmicek testere.Ya başkaları yıkıyodur,veya köpeği falan varsa yalatıyodur kendini :oha: :ehe:ehe
caniimisn ya ama gercekten ıgrenç otesı bısıy ya bu kadaın nasıl ? şimdi yazcam olmuycak herkes anladı sanırım enazından duş alamaz be bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt