15 saniyelik bir anket.(Girerseniz sevinirim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahin_k

sahin_k

Üye
o ne ya ben ole seyler seyretmem
:)ama ılla olacaksa rahmetlı kemal sunal ıı olurdu

yasirarslan

yasirarslan

Üye
necati şaşmaz yerine oktay kaynarca oynar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Saçma Bulduğunuz Bu Ankaetleri Silmek Istiyorsanız Silebilirsiniz. Ben Silemedim.

--------------- Ekleme ---------------

Saçma Bulduğunuz Bu Anketleri Silmek Istiyorsanız Silebilirsiniz. Ben Silemedim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Yöneticilerle Temasa Geçtim. Beğenmediğiniz Ve Saçma Bulduğunuz Bu Anketler Yakında Kalkıyor. Herkesten özür Dilerim.

mservank

mservank

Üye
İyi olur ayrıca diziyi seven sever sevmeyen sevmez her türlü yorumu da yazabilir ama izleyenlere hakaret ettiğini düşünmüyorum bana göre de aşk filmleri aptalca gelir aptalca da derim kimse de karışamaz ama izleyenlere hakaret ettiğini kesinlikle düşünmüyorum bu mesajımı kimseyi yargılamak için yazmıyorum forum olduğu için her türlü yorumu yazabiir kanımca:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ben diziyi savunmuyorum. Aksine sen farkında değilsin ama izleyenlere hakaret ediyorsun. bunu anlayamayacak kadar dar düşündüğün için diziyi savunduğumu sanıyorsun. Sana bu kdar cvp bile fazla yorumlarını gördükden sora ya yinede canın sağolsun. Belli bi yere kadar öğrenip belli bi yerden sonrada öğretmek gerekir:fkr:

O dizide de Türkiye'deki bir çoğunluk terörist gibi gösteriliyor. Bu da bir hakaret değil mi, hakaret; o zaman ceyda_ceren'in de hakaret etmesi çok normal. Kimse kimseye durduk yere hakaret etmez. Bana hakaret edene ben de hakaret ederim misali ..

Konu tartışmaya açık olduğu için kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt