15 saniyelik bir anket.(Girerseniz sevinirim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
15 saniyelik bir anket.(Girerseniz sevinirim)
Arkadaşlar sizce Kurtlar Vadisinde Polat Alemdar rolünü Necati Şaşmaz'dan sonra en iyi kim oynar?

hidayet

hidayet

Üye
ben oynarım polat beceremiyo :kop:
şaka bir yana polat rolünü güzel yapıyo onun yerini alacak birini tanımıyorum :sn:

aLone

aLone

Üye
kenan imirzalıoğlu....

Anıl Umut

Emekli Yönetici
adam iyi oynuyor alıştık da zaten böyle iyi(sanki biz söylesek değiştirecekler :ehe)

canturgay

canturgay

Üye
kadir inanır (özellikle gençliği..:ehe)

kurt bey

kurt bey

Üye
1-anket nerde?:ehe
2-polat rolünü necati şaşmazdan başka kimse oynayamaz.Çünki göz alışmış bikere orda başka birini görmek keyif vermez.

Altun.

Altun.

Üye
walla kenan imirzalıoğlu yakışır ya oraya

CEREN

CEREN

Üye
bence çok aptalca bı dizi

iremm

iremm

Üye
polata alıştık baskası oynarsa hoş olmaz dizi yok illaki biri oyayacak kim olsun diyosanız kenan imirzalıoğlu

Ozan

Ozan

Admin
Şahsi düşüncelerinizi forumda karşı tarafı tahrik edecek sekilde belirtmezseniz çok daha iyi olacaktır.

Bence Necati Şaşmaz' dan başka kimse oynayamaz.
Oynasa da izlemem şahsen.

CEREN

CEREN

Üye
diziyi korumak sanamı kaldı kaç para alıyon hem ne tartışma ortamı yaratıyon sen ya tabıkı senı ilgilendırmez alla alla sinir ya

iremm

iremm

Üye
arkadaslar lütfen tartısma ortamı yaratmayalım saçma sebeblerden dolayı birbirinizi kırıyorsunuz

kurtlar vadisine döndü :utan :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
ben diziyi savunmuyorum. Aksine sen farkında değilsin ama izleyenlere hakaret ediyorsun. bunu anlayamayacak kadar dar düşündüğün için diziyi savunduğumu sanıyorsun. Sana bu kdar cvp bile fazla yorumlarını gördükden sora ya yinede canın sağolsun. Belli bi yere kadar öğrenip belli bi yerden sonrada öğretmek gerekir:fkr:

canturgay

canturgay

Üye
ceyda_ceren in izleyenlere hakaret ettiğini düşünmüyorumm..
bence aptalca bi dizi demişşş.....
yerimiydi bu mesajın.. onu bilemem ama....:)

CEREN

CEREN

Üye
ben diziyi savunmuyorum. Aksine sen farkında değilsin ama izleyenlere hakaret ediyorsun. bunu anlayamayacak kadar dar düşündüğün için diziyi savunduğumu sanıyorsun. Sana bu kdar cvp bile fazla yorumlarını gördükden sora ya yinede canın sağolsun. Belli bi yere kadar öğrenip belli bi yerden sonrada öğretmek gerekir:fkr:
ewet senın ögrenmen gereken şeyler var ben düşüncemı yazdım dızıyı aptalca buldugumu soledım bunun seyırçıyle ne alakası var konuyu saptırmayın herkes istedıgı dızıyı ızler yorumlarından bellıkı agresıfsın bıde bana dıyon pes yani senınde dediğim gibi DEMOKRASİ DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜGÜ...anladın sen onu arkadaşım:ehe ha dar düşünceli değilimdir aksıne çok geniş düşünceliyimdir ama beni tanımadıgın için sende haklısın saygı duymak lazım

hidayet

hidayet

Üye
bende bu konunun cevap sayısını görünce ilgi sayısı yüksek galiba dedim
ama gereksiz yere tartışmalar almış başını gitmiş hiç gereği yok arkadaşlar
birbirimizi kırmayalım bu yüzden çok değerli arkadaşlarımızı kaybettik
birdaha yaşamak istemeyiz herhalde :( haksızmıyım :perde:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
:nono:Arkadaşlar lütfen tartışam ortamı yaratarak birbirimizi kırmayalım. Eğer bir daha birisi burada kavga ederse anketi kapatırım lütfen.:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt