Enpatsu Shakugan
Üye
Nick değiştirdikten sonra hiç konuştuğumuz olmamıştı çünkü forumu bırakmıştıOrda gölgelerin oyunu yazıyor diye söyledim.![]()

Nick değiştirdikten sonra hiç konuştuğumuz olmamıştı çünkü forumu bırakmıştıOrda gölgelerin oyunu yazıyor diye söyledim.![]()

Abi okul falan derken giremedik yaAynen benimgeçen seneden beri görmüyorum seni nassın nabüün
![]()
ve artik en ustkattaki komsunun netini kullaniyoruz ve malesef wireless cekmiyor
net pakesi yaptm giriyorum sen ns 
Çalışıyom bende ise başladım para yok pul yok geçiniyozAbi okul falan derken giremedik yave artik en ustkattaki komsunun netini kullaniyoruz ve malesef wireless cekmiyor
![]()

Bence sen nickini ßaTußoW£R yap.Nick değiştirdikten sonra hiç konuştuğumuz olmamıştı çünkü forumu bırakmıştı![]()

Yok ya kalsın belki seneyeBence sen nickini ßaTußoW£R yap.![]()

Handler kullan.Abi okul falan derken giremedik yave artik en ustkattaki komsunun netini kullaniyoruz ve malesef wireless cekmiyor
![]()
Sen bilirsinYok ya kalsın belki seneye![]()

sn kaç senedir bu forumdasınYok ya kalsın belki seneye![]()

Android ise var bende. Ben şuan handlerden giriyorum.Herkes nick degisiyo keske olmasakimle konusdumu bile bilmiyorum. Batu abi sen hala 18 yasindamisin
Adam gibi handler vpdafone icin var mi?
O zaman 18 değildimHerkes nick degisiyo keske olmasakimle konusdumu bile bilmiyorum. Batu abi sen hala 18 yasindamisin
Adam gibi handler vpdafone icin var mi?
Aralık 2012den hesaplasn kaç senedir bu forumdasın![]()
çok değilmişO zaman 18 değildim
Aralık 2012den hesapla![]()
Sen ?çok değilmiş
Özele gelLink at![]()

bndeki doğru yazıyo ama ondan önce baya bi sene kullanmışımdır muhabbetleri görünce üye olasım geldi

Benim çok eski üyeliklerimde vardı 2010da açmıştım hatırlıyorum ama sadece telefon oyunu için açtım sonra şifreyi unuttum dahada girmedim 2012de birdaha açtımbndeki doğru yazıyo ama ondan önce baya bi sene kullanmışımdır muhabbetleri görünce üye olasım geldi![]()
daha önce kullanıyo muydunBen 29 temmuz 2013'te açtım. Yeniyim yani.![]()
Nasi bu kadar kısa sürede popi oldunBen 29 temmuz 2013'te açtım. Yeniyim yani.![]()