15 Masalı bir İnternet Cafe Açmak Tahminen ne kadara mal olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
cald of daty ne ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Ps kafe açması üçin az az 25bintl lazım.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ps ile hiç bir bilgim yok. Masraf olarak Tv ile ps alınacak sanırım. 6 masa ne kadar tutar tahmini ?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
Bana sorarsan league of legends i hiç kasmayan biraz geniş masalı bir 12 lik kurdur gitgide iyileşir sonra 15 sonra 20 derken iş büyüyüp giderse eğer hem ps hem pc olan bir internet kafen olur league of legends oynayan çok çünkü :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Play Station kafeyi tavsiye ederim..
Herkesin evinde internet var, Ps yok. Aileler çocuklarına telefon ve Pc aldıkları için PS almıyorlar. İlk okul değilse bir lisenin yanında dükkan kiralayın. Biraz büyük olsa iyi olur zira internet kafede 3-4 masa sığan yere Ps kafede 1 set anca sığıyor. Başlangıç olarak 5-6 masa ile başlayın. Alacağınız şeyler, Ps4/3, 117/102/94 ekran tv, bir adet ikili koltuk, masa, 2 adet tekli koltuk. Sonra Ps ile kalmaz Wii alırsınız. Guitar hero seti alırsınız birde. Gençler arasında wii'nin yeri ayrıdır.

muratmarina1923

muratmarina1923

Üye
İyi forumlar arkadaşlar.

başlıkta da belirttiğim gibi 15 masalı bir internet cafe açmak aşağı yukarı ne kadara mal olur acaba ?

- bilgisayarlar en az cald of daty serisini açabilmeli.
- bilgisayarlar ikinci el de olabilir.

sadece bilgisayar olarak hesaplamayın. yani bilgisayar masasından tutun yazıcısına, vergisine herşeyine kadar acaba ne kadara mal olur ?

böyle bir düşüncem var da...
Ben Aydın-Didimde İnternet kafe sahibiyim ve bütün İnternet kafe malzemelerini komple satıyorum ve call of duty serisini rahatlıkla oynatıyorum bilgisayarların özelliklerini ve fiyatı yazıyorum eğer isterseniz benle irtibata geçebilirsiniz ve gelip görme imkanınız varsa buyrun bilgisayarları test edin irtibat numaramı ve bilgisayarların video linkinide veriyorum size.
DEVRETTİĞİM İNTERNET KAFEYE AİT OLAN 13 ADET BİLGİSAYAR,24 LÜK SWİÇ,4 LÜ KAMERA SİSTEMİ GECE GÖRÜŞLÜ VE KESİNTİSİZ KAYIT YAPAN-12 MASA SANDALYE-BİLGİSAYAR APARATLARI HEPSİ 7,500 LİRADIR.SAMSUNG LAZER YAZICI VE TARAYICI,YÖNETİCİ MASASI 1 TEREBAYT BELLEK HEPSİ FİYATA DAHİLDİR.
BİLGİSAYARLARIN ÖZELLİKLERİ:
İşlemci İntel dual core E5300 2,60 ghz
2 GB RAM KİNGSTON
1 GB ASUS EKRAN KARTI NDIVIA 9500
250 GB HARDDİSK
ASUS PKL-AM-SE ANAKART
19 İNC LG LCD EKRAN VE BİLGİSAYAR APARATLARI KLAVYE,MAUSE,KAMERA,KULAKLIK SETİ YANLARINDA VERİLECEKTİR.
BİLGİSAYARLAR OYUNLARIYLA BERABER HAZIR YÜKLÜDÜR.CİDDİ ALICILAR İÇİN İRTİBAT NUMARASI AŞAĞIDADIR.
İRTİBAT TEL:0542 322 93 22
Fiyat:7,500 tl Video Linki:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DDorlion

DDorlion

Üye
Kardeşim Bence Boşver İnternet Cafelerin Devri Kapanmak Üzere Bizde Arkadaşlarla İlerde Böyle Birşey Yapalım Diye Düşünüyorduk Ancak Yakında Hiçbir Hükmü Kalmayacak Şuanda Herkeste İnternet Var Zaten

mcnpl4

mcnpl4

Üye
playstation daha cok is gorur bence. ayrica malzeme de saglam onumuzdeki bir iki yil ps4 cikmadikca sikinti yasamazsin. ben surekli gidiyorum. eve almasina alirim ama evde tek basima oynamak istemem o yuzden arkadaslarla gidiyorum ve sira bekledigim bile oluyor. mekan ferah ve guzel olursa goren gelir direkt. en kuytu yerlerde bile musteri cekiyor. suana kadar internet kafeye gidelim diyen arkadasim cok nadir oldu ben cok isim dusmedikce bilgisayar bile kullanmiyorum internet kafelere giden az artik. ps acip bi yandan sandvic icecek felan satarsan ben bile gelirim dukkanina

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
benim düşüncem kafadan en az 20 bin gider

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
dostum eğer kafe acacaksan bilgisayarların iyi olmalı son çıkan oyunlar kurulu olmalı sonuçta milletin evinde internet var adam oyun oynamaya geliyor ayrıca Ps3-4 kafede açabilirsin

Fatic

Fatic

Üye
Ps3 kafe daha mantklı okul ve dersane cevrelerinde özellikle ben ankrada oturuyorum caddede 5-6 ps kafe var hepsi dolu oluyor günün belli saatlernde sıra bekliyorsun birde ps saati 4-5 lira arasi degsrken internet 1.25 lira.

alyuz41

alyuz41

Üye
Merhaba. Ben Kocaeli içerisinde bir İnternet Cafe 'de uzun süredir çalışmaktayım. İnternet Kafe açmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Tabii ki aynı şekilde bunu işletmek te kolay değil. Ancak internet cafe açıyorsanız öncelikle iki adet seçenek sunmalıosınız kendinize. Oyun kafesimi olacak yoksa İnterent kafesimi olacak. Eğer oyun kafesi istiyorsanız 15 makina yetmez en az 30 makina almalısınız ve işlemcileri i5 olmalı. Gelen müşteriler takım halinde oyun oynamak ister onun için makinaları düzgün koymalısnız. League of Legends , Dota 2 gibi oyunları oynatarak müşteri toplamalısın. Ben Kocaeli League of Legends sorumlusuyum ve oyuncular kafeye çekiyorum. Bu hem işi arttıyor hem popiliteriyi arttırıyor hemde benim ileride yeni bir meslek sahibi olmamın kapısın açıyor. Bulunduğunuz il içerisinde ne lazım olduğunu düşünün. İnternet cafesi acacaksanız sistemin o kadar iyi olması lazım değil askerlere hizmet edin yeter. Kamera veya ses sorun olmasın sosyal medya ya rahat girsin askerlr size hafta sonu iyi para bırakabilir. Düşünün, ilçenizin neye ihtiyacı var?Bağzı arkadaşlar PS3 demiş, bence gerek yok artık PS4 geliyor benim çalıştıpım yerde PS3'te var 16 tane iş var ama PS4 gelicek bu saatten sonra PS3 cafe açmak sadee zarar olur.

Üst Alt