Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
ugur6565
Üye
kardeş ben dün servise gittim geldi gel yüklüyelim diyor ama yalanmı söylüyecem sana
14.02 yazıyor geldi diyen adamın tel kesin yurtdışı kayıtlı
pensacola
Üye
Nokia Tr de Herhangi Bir Güncelleme Yok Bu Gidişlede Olmayacak Perşembe Belki Az Önce E posta aldım Nokiadan anket yapıyorlar memnunmusun diye Birazdan Ararlar Bakıyorlar ise verdim dumanı hehehe ..
arkadaşlar tel in yazılım güncelleme prosundan bakım tuşlardan *#0000# dan değil telide evkurdan almıştım, güncelleme var açıklamasında 22.014 yazıyor okadar
_ardaa
Üye
Telefonun yurt dışında alınma ürün kodundan bakabilirsin hangi ülke olduğuna ama Türkiye değil o yüzden Anna çıkıyor sende, eğer telefonun bulunduğu ülkede Türkçe desteği yoksa ve güncellersen telefon ingiliceye dönecektir
Telefonun yurt dışında alınma ürün kodundan bakabilirsin hangi ülke olduğuna ama Türkiye değil o yüzden Anna çıkıyor sende, eğer telefonun bulunduğu ülkede Türkçe desteği yoksa ve güncellersen telefon ingiliceye dönecektir
*#0000# yi tuşla. Gelen ekranda ürün kodu yazıyor.
_ardaa
Üye
*#0000# yaparsan ürün kodu yazar orda, sonra öğrenmenin en basit yolu navifirm'i açacaksın oradan ürün kodunu aratacaksın çıkar, bilmiyorsan söyle ürün kodunu biz bakalım.
CHILLMAN
Üye
eyvallah kardeş 059D624 kod bu da evkur bize çakmış olabilir teli
Yurt dışı normal çünkü Nokia Türkiye dışında resmi olarak Türkiye kodlu ithal edebilen başka firma yok o yüzden paralel ithalat deniyor buna, Nokia Shop dışında başka yerden cihaz almanızı önermem.