15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

ugur6565

ugur6565

Üye
kardeş ben dün servise gittim geldi gel yüklüyelim diyor ama yalanmı söylüyecem sana:off:

----------Eklendi @ 09:48:09 ---------- Yazıldı @ 09:47:14 ----------

ama bazı arkadaş diyor alman diyor ben bişi anlamadım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bırakın annayı belleye gecin direk anna berbat belleye göre ;)

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
tel.imde şimdi yazılım güncelleme var. Pc io güncelleyin diyor. 22.014 anna mı ve başka böyle güncellemesi çıkan varmı..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
anna geldimi telefondanda yapabilioz mu ??

mezoart

mezoart

Üye
Bende herhangi bir güncelleme yok.Kandırmaca değildir umarım ? (>

pensacola

Üye
Nokia Nın Sitesinde Herhangi Bir Güncelleme Yok ...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bakayım bi nokinin sitesine . :hmmm

----------Eklendi @ 10:31:34 ---------- Yazıldı @ 10:30:08 ----------

14.02 yazıyor geldi diyen adamın tel kesin yurtdışı kayıtlı :off:

pensacola

Üye
:) Nokia Tr de Herhangi Bir Güncelleme Yok Bu Gidişlede Olmayacak Perşembe Belki :) Az Önce E posta aldım Nokiadan anket yapıyorlar :) memnunmusun diye Birazdan Ararlar Bakıyorlar ise verdim dumanı hehehe ..

Türe

Türe

Üye
:oke:

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
arkadaşlar tel in yazılım güncelleme prosundan bakım tuşlardan *#0000# dan değil telide evkurdan almıştım, güncelleme var açıklamasında 22.014 yazıyor okadar

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefonun yurt dışında alınma ürün kodundan bakabilirsin hangi ülke olduğuna ama Türkiye değil o yüzden Anna çıkıyor sende, eğer telefonun bulunduğu ülkede Türkçe desteği yoksa ve güncellersen telefon ingiliceye dönecektir

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
Telefonun yurt dışında alınma ürün kodundan bakabilirsin hangi ülke olduğuna ama Türkiye değil o yüzden Anna çıkıyor sende, eğer telefonun bulunduğu ülkede Türkçe desteği yoksa ve güncellersen telefon ingiliceye dönecektir
peki ürün koduna nasıl ulaşırım ve hangi ülke olduğunu nasıl anlarım şimdiden teşekkürler

_ardaa

_ardaa

Üye
*#0000# yaparsan ürün kodu yazar orda, sonra öğrenmenin en basit yolu navifirm'i açacaksın oradan ürün kodunu aratacaksın çıkar, bilmiyorsan söyle ürün kodunu biz bakalım.

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
eyvallah kardeş 059D624 kod bu da evkur bize çakmış olabilir teli

_ardaa

_ardaa

Üye
Yurt dışı normal çünkü Nokia Türkiye dışında resmi olarak Türkiye kodlu ithal edebilen başka firma yok o yüzden paralel ithalat deniyor buna, Nokia Shop dışında başka yerden cihaz almanızı önermem.

Üst Alt