Arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorsunuz, Telefonumu yurtdışından aldığım için 1 aya yakın zaman önce symbian anna yükledim ardından symbian anna uplate 1 ve 2 olmak üzere 3 de ek program güncellemesi sunuldu, OVİ'den yükledim. uyum sorunlarından bahsedilmiş forumda. aynen katılıyorum ve hatta yüklediğime pişmanım dili ingilizce oldu. bende sizin gibi Türkiye güncellemesini bekliyorum.
Ama kesinlikle abartılacak bir yenilik sunmadığını yükleyince anlayacaksınız. sanırım uyum ve eksiklik gidermek için symbian anna uplate 3/4/5 diye 10'a kadar uplate ederler. ve hatta inanın bazı yönleri ile eski hali daha verimli kullanılıyordu.
bana kalırsa microsoft windows xp den sonra vista'ya geçip tam memnun kalamamak ve hayal kırıklığı gibi bir durum. ancak windows 7 ile nasıl insanlar memnun kalabildi ise, sanırım symbian belle ile eksikleri gidermiş olacaklar.
yoksa anna'dan 6 ay geçmeden belle'yi yayınlama planına ihtiyaç hissetmezlerdi.. ben sizin yerinizde olsam anna kullanan birinin yüklemesini ve gözünüzle telefonu inceleyip kullanıp, sonra yüklemenizi gerekirse bu hali ile kullanıp (eğer anna'yı önceden görmüş ve kullanabilmiş olsaydım kesinlikle eksikleri ve uyumsuzluklarını gidermeden asla yüklemezdim) belleyi beklemenizi tavsiye ederim...
----------Eklendi @ 21:03:59 ---------- Yazıldı @ 20:59:04 ----------
Nokia'nın yenilikleride bu kadar olur zaten

Nokianın anna'sını belle'mek lazım... ve belleyi beklemek lazım çünkü Nokia'nın annası hiç iyi değil

)