navifirm nokia care suite hata veriyor türkçesi yükleniyor olabilirmi![]()
eğer bayram tatili falan varsa yani tüm nokia türkiye ekibi tatile çıkmışsa en az bir hafta daha bekleyeceğiz desenize...
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum. Bu anna kıyameti koparmaya değecek kadar önemli bir olay değil. Nokia fazlaca reklamını yaptı ama bir iki görsellik numarası dışında hiçbir getirisi olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belle asıl değişiklikleri getirecek ama o da ne zaman çıkacak bilinmez![]()
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum. Bu anna kıyameti koparmaya değecek kadar önemli bir olay değil. Nokia fazlaca reklamını yaptı ama bir iki görsellik numarası dışında hiçbir getirisi olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belle asıl değişiklikleri getirecek ama o da ne zaman çıkacak bilinmez![]()
Maalesef öyle. Nokia Türkiye'nin ne zaman canı isterse o zaman göreceğiz Anna'yı.
Adamların bayram tatilinin bitmesini ve keyiflerinin yerine gelmesini bekliyoruz.
aynen katılıyorum, 10 gündür kullanıyorum 2 kere Nokia OVİ üzerinden güncellemesini yaptı toplan 5 güncellemesi çıktı anna da yani windows service pack'leri gibi ama ona rağmen internette kopmalar var ve malesef telefonum yurtdışı olduğu için güncelleme olarak symbian anna 24.01 yüklendi 22.14 e bile dönemeyeceğimi KVK söyledi sorun çıkmasın diye dönemedim ve şu hali eski halinden daha kötü çünkü güncellemede çok hatalar ve uyumsuzluk var 2 kere güncellemeyi yeni sevrice pack uplate ile desteklemelerine rağmen.. olağanüstü bişey yok. ama belle cidden daha büyük bir güncelleme ve ben şimdi onu sabırsızlıkla bekliyorum o gecikirse android tabanlı yada i phone tarzı telefonlar bence daha isabetli tercih olur...Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum. Bu anna kıyameti koparmaya değecek kadar önemli bir olay değil. Nokia fazlaca reklamını yaptı ama bir iki görsellik numarası dışında hiçbir getirisi olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belle asıl değişiklikleri getirecek ama o da ne zaman çıkacak bilinmez![]()
sorun güncellemenin çok iyi veya beklenti karşılamaması değil neden hepsi aynı anda verilmiyor güncellemelerin sorun burda ya hiçbir ülkeye gelmesin ya da bizim güncellememiz şuan için olsun sorun bu
bu konuda yardım istiyorum yokmu yol gösterecekArkadaşlar, Euro2 Germany 22.14 sürümünün tamamını indirebileceğimniz bir bağlantı verebilecek olan var mı? Ne şekilde bulabiliriz Nokia Care Suite dışında? Ya da bulabilir miyiz? Bu Navifirm delirtecek beni, açılmadı gitti. Veyahut ben paylaşan bir arkadaş vasıtasıyla indirdim ama bir dosya eksikti, o dosya elinde olan varsa upload edebilir mi? EURO2 GERMANY RM-675_0022.014_M001_8GB.fpsx buydu sanırım ya da benzeri işte, içerisinde 8GB yazan depo hafızasının bulunduğu dosya. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben multi upload sitesine upload ediyordum Suyaka arkadaş için. Ama netim yavaş. Bi aksilik olmazsa yarın akşama yada ondan sonraki güne biter inş.bu konuda yardım istiyorum yokmu yol gösterecek
tşkler bekliyorumBen multi upload sitesine upload ediyordum Suyaka arkadaş için. Ama netim yavaş. Bi aksilik olmazsa yarın akşama yada ondan sonraki güne biter inş.
110 mb için bekletiyorlar adamlara bak ya![]()