15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
navi yine çalışmıyor

ozcangoral

Üye
arkadaşlar bu linkte Skyee dene vatandaş ürün kodunuzu verin güncelleme çıktımı nedir diye bakayım diyor.sanırım kendisi nokia yetkilisi.ben C7 minkini söyledim ne zaman geleceğini sordum bakalım ne diyecek.üyeliğiniz varsa sizde bir sorun derim.

accman

accman

Üye
arkadaşlar bu linkte Skyee dene vatandaş ürün kodunuzu verin güncelleme çıktımı nedir diye bakayım diyor.sanırım kendisi nokia yetkilisi.ben C7 minkini söyledim ne zaman geleceğini sordum bakalım ne diyecek.üyeliğiniz varsa sizde bir sorun derim.

adam türkiye için güncelleme yok şuan demiş..ne zaman geleceğini söylememiş..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
adam türkiye için güncelleme yok şuan demiş..ne zaman geleceğini söylememiş..

Ben de altına "net tarih ver bize" diye yazdım :P

Bu arada Anna'yı beklerken ilginç hediyelere merak sardım :D
Dün şundan sipariş ettim bir tane...

[video=youtube;buBE5Sgd4bo]http://www.youtube.com/watch?v=buBE5Sgd4bo[/video]

nameste108

Üye
@bulutsuzgece

kardeş, hangi siteden sipariş verdin, canım çekti kediciği :D

alimen987

Üye
Bir daha nokia falan almam gidip android e yönelcem.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece

kardeş, hangi siteden sipariş verdin, canım çekti kediciği :D

Hepsiburada'da var "Kitty Coin Bank" diye aratınca çıkıyor.
Youtube'da bu kumbarayı şaşkın şaşkın izleyen kedilerle ilgili videolar var, çok komik :D

• Beğen
Tepkiler: nameste108
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yine gelmedi adamlar dalga geçiyor ya :off:

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar, Euro2 Germany 22.14 sürümünün tamamını indirebileceğimniz bir bağlantı verebilecek olan var mı? Ne şekilde bulabiliriz Nokia Care Suite dışında? Ya da bulabilir miyiz? Bu Navifirm delirtecek beni, açılmadı gitti. Veyahut ben paylaşan bir arkadaş vasıtasıyla indirdim ama bir dosya eksikti, o dosya elinde olan varsa upload edebilir mi? EURO2 GERMANY RM-675_0022.014_M001_8GB.fpsx buydu sanırım ya da benzeri işte, içerisinde 8GB yazan depo hafızasının bulunduğu dosya. Şimdiden teşekkür ederim.

maxifunk

maxifunk

Üye
bende navifirm açılıyorda peki ben c7 için olan EURO2_Germany dosyalarını indirirsem türkçe dil olurmu içinde deneyen varmı?

nameste108

Üye
denemedi ama euro2de türkçe olduğunu biliyorum

Suyaka

Suyaka

Üye
Senin euro2_germany'de neden depo hafızası dosyası yok? Normalde en altta benim en son adını yazdığım dosya olmalı. Ya da senin navifirm nasıl açılıyor ki, bende hâlâ hata veriyor.

maxifunk

maxifunk

Üye
Senin euro2_germany'de neden depo hafızası dosyası yok? Normalde en altta benim en son adını yazdığım dosya olmalı. Ya da senin navifirm nasıl açılıyor ki, bende hâlâ hata veriyor.
diğer konuda depo hafızası yoksa phoenix option bölümünden dosya ismini silin sorunsuz yüklenir o depo hafıza dosyası önemli değilmiş ayrıyetten hata vermiyor navifirm o sadece server hatası veriyor yukarı sol tarafta benim seçtiğim server seç sorun düzelir ama bu serverde depo hafıza dosyaları yok zaten önemli değil.

Suyaka

Suyaka

Üye
Hm, sen Production External'ı seçmişsin. O konuda bilgi sahibi değilim, zannedersem farklılık gösterebilir Nokia Care Suite ile Production External. Ayrıca o dosyanın olmaması sorun değil diye birşey yok. Sen onu seçmeyerek, ya da silerek Depo hafızasını yüklememiş oluyorsun. Depo hafızası pr1.2'ye göre çalışıyor o zaman. Yüklemelerde uyumsuzluk yaşıyorsun. Bu arada soruna cevap vereyim, Türkçe dili mevcut pakette ama bana sorarsan o dosya olmadan yükleme.

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Anna Türkiye de dediler geldik ..? :dry:

maxifunk

maxifunk

Üye
Hm, sen Production External'ı seçmişsin. O konuda bilgi sahibi değilim, zannedersem farklılık gösterebilir Nokia Care Suite ile Production External. Ayrıca o dosyanın olmaması sorun değil diye birşey yok. Sen onu seçmeyerek, ya da silerek Depo hafızasını yüklememiş oluyorsun. Depo hafızası pr1.2'ye göre çalışıyor o zaman. Yüklemelerde uyumsuzluk yaşıyorsun. Bu arada soruna cevap vereyim, Türkçe dili mevcut pakette ama bana sorarsan o dosya olmadan yükleme.
yoo o dosya olmadan yükleyen kişi depo hafızayı biçimledim sorunsuz çalışıyor diyor?

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lar-icin-anna-download-linkleri-4-534869.html

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
o dosya olmadan yükleme yapınca bir sorun olmuyor:good:

----------Eklendi @ 22:18:44 ---------- Yazıldı @ 22:02:50 ----------

İsmen Türkiye'de, cismen henüz yok :dry:

nokia anna yüklü telefon satıyorda niye anna güncellemesini çıkarmıyor bu bana çok saçma geliyor:off:

Suyaka

Suyaka

Üye
yoo o dosya olmadan yükleyen kişi depo hafızayı biçimledim sorunsuz çalışıyor diyor?

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...lar-icin-anna-download-linkleri-4-534869.html

O arkadaşa söyler misin, Betalabs'taki Drop, Sleeping Screen ya da LiveWiev'i yükleyebiliyor muymuş. Uygulamalar kuruluyor ama ikonları görünmüyor menüde. Yani anlayabileceğin dilden anlatayım, bilgisayar gibi düşünürsen kurulum tamam ama Kısayol'u yok, exe dosyası kayıp.

Üst Alt