bayx2002
Üye
sakin bi cevapti tesekkur ediyorum bu cevap icin. Ama kucumsenecek bi guncelleme degil sen belki suan hali hazirda kullandigin icin pek te buyuk degil diyosun ama herkes icin cok buyuk bi guncelleme, onun icin bu konuya sayfalarca yorum yazildi, ve yine bu yuzden Nokia ya isyan ettiler bizimkiler.Amacim tartismak degildi sadece sen kucumseyince ben de kendimi tutamadim![]()
Nokia telefonu beğenerek aldım ve küçümsemiyorum memnunum birde nokia hiçbirimizin tapulu malıda değil ki savunalım
cidden ben fark görmedim ve tartışmak istediğimi lütfen sanma. herkes çok büyük bir güncelleme ve sayfalarca yorumlar yazarak sabırsızlıkla bekliyor ya, inan kullanınca göreceksin ki (yada ben öyle gördüm) o kadar büyütülecek farklar olağanüstülük yok. sadece NOKİA pazarlama stratejisi ile abartıyor sanki, eğer nokia düzgün olsa en çok sattığı yerlerden biri olan türk kullanıcısına bu kadar madara duruma düşmezdi.. bu adamların yaptığı ve pazarladığı kadar değişiklik inan ben göremedim.. var mı? yok mu? lütfen sende türkiye'de bu güncelleme çıkınca telefonunu güncelleyip bir süre kullanınca bana cevap olarak mesaj olarak yaz beni aydınlat. belki ben farkedememişimdir kullanıcı olarak, aydınlatmış olursun bende teşekkür ederim sana