15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu güncelleme beklediğimize değer inş. :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
konunun başlığı mutlu son ama biz hala mutlu sona erişemedik :d:

Konuyu açan arkadaşa söyleyelim başlığın adını "Mutlu Son" yerine "Hazin Son" diye değiştirsin.
Yada "Gergin Bekleyiş" yapsın. :ah

bayx2002

Üye
Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??
ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...

etherkes

etherkes

Üye
Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...
bi fark yok mu? Bence sen kullanmayi bilmiyosun ya da kullanmiyosun telefonu cunku bir suru gelistirme var sayabilirim.

altannemre

Üye
sanırım pazartesi gelecek hissediyorum:)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
[alikan]

[alikan]

Üye
  • Kullanıcı arayüzündeki değişim( daha iyi ikonlar, dikey QWERTY klavye, bölünmüş ekran özelliği)
  • Haritalar ve navigasyon alanındaki yenilikler(gelişmiş arama, toplu taşıma hatları)
  • Sosyal ağlarla çok daha entegre şekilde çalışma
  • Daha hızlı ve pratik kullanım imkanı sunan web tarayıcı
  • Nokia C7'de NFC özelliğinin aktif hale getirilmesi
  • Microsoft Communicator Mobile ile anlık mesajlaşma desteği
  • Donanım hızlandırması ve daha güçlü güvenlik sistemi
  • Kolay ve güvenli yerel ağ erişimi
Ayrıca Symbian Anna güncellemesiyle birlikte kullanıcıya Flashlite 4, Java Runtime 2.2, Qt Mobility 1.1 ve Qt 4.7 yazılımları yüklü şekilde geliyor.

BunLar seni keser mi bro.?

bayx2002

Üye

bi fark yok mu? Bence sen kullanmayi bilmiyosun ya da kullanmiyosun telefonu cunku bir suru gelistirme var sayabilirim.

ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum symbian anna'yı ve pratikteki kullanıcı olarak çok beklentiyi karşılayacak farklar olmadığını söyledim.. telefonu yurt dışından aldığım için erken güncellediğimide belirtmiştim.. ben bu telefonu (nokia C7) aldığımda türkiyede henüz satılmıyordu.. ve kimse bilmiyordu sen ise telefonu kullanmayı bilmediğimi yazmışsın.. acaba symbian anna sürümünü yükledin ve kullandın mı? yoksa internetten sağdan soldan duyduğun yenilikleri mi biliyormuş gibi yazıyorsun??

BIGBOSS_42

Üye
Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??
ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...

kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler

----------Eklendi @ 02:20:12 ---------- Yazıldı @ 02:19:09 ----------

Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??<br>
<br><br>kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler&nbsp;

etherkes

etherkes

Üye
ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum symbian anna'yı ve pratikteki kullanıcı olarak çok beklentiyi karşılayacak farklar olmadığını söyledim.. telefonu yurt dışından aldığım için erken güncellediğimide belirtmiştim.. ben bu telefonu (nokia C7) aldığımda türkiyede henüz satılmıyordu.. ve kimse bilmiyordu sen ise telefonu kullanmayı bilmediğimi yazmışsın.. acaba symbian anna sürümünü yükledin ve kullandın mı? yoksa internetten sağdan soldan duyduğun yenilikleri mi biliyormuş gibi yazıyorsun??
emin ol symbian i senden daha iyi biliyorum. Daha yuklemedim ama tum yenilikleri biliyorum. Sagdan soldan diyerek te sanirim tartisma cikarmaya calisiyosun.

bayx2002

Üye
emin ol symbian i senden daha iyi biliyorum. Daha yuklemedim ama tum yenilikleri biliyorum. Sagdan soldan diyerek te sanirim tartisma cikarmaya calisiyosun.
emin ol symbianı benden (10 gündür kullanan birinden) daha fazla biliyorsun.. ama yüklememişsin. kullanmamışsın kullanan kişiden daha çok kullanmış gibi biliyorsun ama bu bilgi sağdan soldan değil. kullanmamış olsanda öyle mi?? :) kendi kendini ele verip cevaplıyorsun başka cevaba luzüm yok :))

etherkes

etherkes

Üye
emin ol symbianı benden (10 gündür kullanan birinden) daha fazla biliyorsun.. ama yüklememişsin. kullanmamışsın kullanan kişiden daha çok kullanmış gibi biliyorsun ama bu bilgi sağdan soldan değil. kullanmamış olsanda öyle mi?? :) kendi kendini ele verip cevaplıyorsun başka cevaba luzüm yok :))
sacmalik. Senin Anna da bildigin benim bilmedigim bir ozellik soyle N8imi sana verym

bayx2002

Üye
kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler

BİGBOSS_42, Bir hafta önce gittim ben KVK'nın Ankara daki yerine. Ve onlarda ilk defa gördüler benim telefonda symbian anna'yı sadece meraklıca incelemekle yetindiler. en iyi bilen yetkilisini çağırıp sorduklarında. olmaz demişlerdi acaba şimdi yapabiliyorlar mı? yaptırdın mı? bana yaptırma bekle kendi sürümünün TÜRKÇESİ çıkmadan yapmayız sorun çıkar, sende sakın yapmaya kalkışma sorun çıkar telefonda dedikleri için çekindim.. bir kaç yere daha sordum yetkili servislere onlarda beklememi söylemişlerdi..

BIGBOSS_42

Üye

BİGBOSS_42, Bir hafta önce gittim ben KVK'nın Ankara daki yerine. Ve onlarda ilk defa gördüler benim telefonda symbian anna'yı sadece meraklıca incelemekle yetindiler. en iyi bilen yetkilisini çağırıp sorduklarında. olmaz demişlerdi acaba şimdi yapabiliyorlar mı? yaptırdın mı? bana yaptırma bekle kendi sürümünün TÜRKÇESİ çıkmadan yapmayız sorun çıkar, sende sakın yapmaya kalkışma sorun çıkar telefonda dedikleri için çekindim.. bir kaç yere daha sordum yetkili servislere onlarda beklememi söylemişlerdi..

valla bende çekiniyorum acıkcası ne yapcaklarınıda bilmiyorum daha yaptırmadım su anda dondum kaldım :D

bayx2002

Üye

valla bende çekiniyorum acıkcası ne yapcaklarınıda bilmiyorum daha yaptırmadım su anda dondum kaldım :D

ayrıca şu an itibari ile çok büyük herkesin sabırsızlık ve merakla beklentileri kadar bir fark sen görebiliyor musun? ben pek göremedim.. gerçi kullanmadan görmeden, çok farkının olduğunu ama benim göremediğimi ve anlamadığımı idda edenler var ama, haliyle gülüyorum sadece :)

BIGBOSS_42

Üye
Bence beklemek lazım, eylül ayında bize gelir ve biz yükleriz demişlerdi.. hatta yurtdışı faturasını ve pasaport kaydını götürdüğümde uluslarası garanti kapsamında ücretsizde yapabiliyorlarmış. yada fatura ibraz edemez iseniz 30 yada 40 tl ücretle orjinalini bekleyin sürüm probleminden dolayı sorun çıkabilir demişlerdi.. ben bekliyecem, kullanırken farketmişsindir. sadece mesajlaşmada türkçe sorun oluyor onun dışında ingilizce olarak kullanmak çok zor değil. bekle nolur nolmaz derim, tavsiye olarak :)

bende pazartesi ayrıntılı bi görüşüyüm diyorum cünkü bana ilk görüştüğümde eski sürümden filan bahsetmediler yada bunlar anna yüklü oldunun farkında değil dediğin gbi sadece mesajda sıkıntı oluyor onuda sagolsun qwerty klavyeden hallediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: bayx2002
etherkes

etherkes

Üye
bi onceki sayfada arkadas 8 tane yazmis ben de devam ediyim;9-gelistirilmis takvim10-cok hizli search(arama) uygulamasi11-gelistirilmis e mail12-batarya kullaniminda iyilestirmeler(sarj omru uzadi)13-islemci ve gpu kullaniminda iyilestirmeler(hero of sparta artik kasmiyor)ve daha fazlasi...ben mi bilmiyomusum?

bayx2002

Üye
bi onceki sayfada arkadas 8 tane yazmis ben de devam ediyim;9-gelistirilmis takvim10-cok hizli search(arama) uygulamasi11-gelistirilmis e mail12-batarya kullaniminda iyilestirmeler(sarj omru uzadi)13-islemci ve gpu kullaniminda iyilestirmeler(hero of sparta artik kasmiyor)ve daha fazlasi...ben mi bilmiyomusum?

arkadaşım gurur ve bilgi yarıştırma telaşının iddalaşmanın anlamı yok.. kullandığın zaman göreceksin ki 4 aydır heyecanla beklenildiği kadar yada 242 sayfa sabırsızlıkla beklenildiği kadar bir olağanüstü mucize yok... yani i-phone tarzı bir farka geçiyor olmayacaksınız. dediğin farklar var. mesela internet cidden çok hızlı bağlanıyor. search ve bağlanma hızlı kullanımı daha rahat görselliği elbette daha güzel fakat olağanüstü sabırsızlıkla beklediğin bir değişiklik ben göremedim ve olmadığını yada olduğunu lütfen sende yükleyip kullandıktan sonra yaz ki sağlıklı bilgi olsun...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar symbian belle güncellemenin çıkış tarihi açıklandı mı. eğer açıklandıysa bilgi verirmisiniz matematik hesabıyla ne zaman türkiyeye geleceğini hesaplıcam. :ehe :d: :d: :d: :d:

etherkes

etherkes

Üye
arkadaşım gurur ve bilgi yarıştırma telaşının iddalaşmanın anlamı yok.. kullandığın zaman göreceksin ki 4 aydır heyecanla beklenildiği kadar yada 242 sayfa sabırsızlıkla beklenildiği kadar bir olağanüstü mucize yok... yani i-phone tarzı bir farka geçiyor olmayacaksınız. dediğin farklar var. mesela internet cidden çok hızlı bağlanıyor. search ve bağlanma hızlı kullanımı daha rahat görselliği elbette daha güzel fakat olağanüstü sabırsızlıkla beklediğin bir değişiklik olmadığını yada olduğunu lütfen yükleyip kullandıktan sonra yaz ki sağlıklı bilgi olsun...
sakin bi cevapti tesekkur ediyorum bu cevap icin. Ama kucumsenecek bi guncelleme degil sen belki suan hali hazirda kullandigin icin pek te buyuk degil diyosun ama herkes icin cok buyuk bi guncelleme, onun icin bu konuya sayfalarca yorum yazildi, ve yine bu yuzden Nokia ya isyan ettiler bizimkiler.Amacim tartismak degildi sadece sen kucumseyince ben de kendimi tutamadim :D

Üst Alt