15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
Üslupta sıkıntı yok.
Bizim yazdıklarımız çoğu konuda yazılan yorumların yanında gayet kibar kalıyor.
Aynı yerde Anna gelmeden önceki diğer başlıkları incelersen, Nokia'ya sövenden, kızana, bağırana, çağırana, tehdit edene kadar daha çok şey görürsün.
Onlara bile nezaketle cevap yazılıyor, küfür edenler uyarılıyor.

O yüzden bizim yazdıklarımız, kızgınlığımızı belirtir gayet haklı soru, yorum ve eleştiriler...
Siz konuyu güncel tutun yeter.
Kitle her şeydir bunu unutma.
O konuya yoğun ilgi olduğu zaman mecbur kalacaklar yanıtlamaya...

Dünyanın heryerinde MÜŞTERİ HERZAMAN HAKLIDIR.elbette kızacaz bir daha almayacaz diyeceğiz.zaten almayacamda.Nokianın Türkiyedeki konumunu bizler bu hale getirdik.Babamızın oğlu değiller öylesine burda mağzalar açmadılar.sattıkları için açtılar.Tehtid etsek ne oalcak savaşmı açacak bize Türkiyeye anna vermiyorum bir daha telefon satmıyorum mu diyecekler.Kusura bakmayın ama popo ister biraz sıkar:) Biz tepkimizi verecez.sonuçta bizede zorla satmıyor bundan sonra nokia değil almak bakmayız bile tekel değil.

Ben şahsen bundan sonra android alacağım uygulama bol ve beleş.hemde kusursuz.haksımıyım......

nameste108

Üye
sene sonuna kadar anna ve belle gelmiş olacak 4 çeyrekten itibaren belle güncellemesi yüklü telefonlar çıkmış olacak sonuç olarak 12 ayın sonuna kadar anna ve belle gelmiş olacak :dry:

oviden orjinal yükleyeceğin belle, 2012nin ilk çeyreğinden önce gelmez ;)

BIGBOSS_42

Üye
arkadaşlar az önce güncellemelere baktım ve nokia 022.014 çıktı yüklemdim ama ingilizce çıktı

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ovi suitte güncelleme görünüyormu ?

BIGBOSS_42

Üye
valla kardeş ben telefonun yazılım güncellemesinden baktım ordan göründü

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
benim telefonda hala görünmüyor:hih:

----------Eklendi @ 23:46:10 ---------- Yazıldı @ 23:45:10 ----------

güncellemeyi ovi suitten yükledikten sonra inş dili değişmez benim en büyük korkum :/

BIGBOSS_42

Üye
valla ben yükledim ovi den dili ingilizce ne yapcaz şimdi türkçeye çevrilir mi?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
valla benim n95 i güncellediğimde dili değişmişti telefoncuya götürdüm türkçe yazılımını yüklemişlerdi. dilini ayarlaya biliyorlar.

ahoscl

Üye
nasi ya flash lanmamış telefonlarda güncelleme gözüküyormu bi açıklıga kavusturalım

gourme

Üye
hırsla güncelleme var mi diye bakarken telefonu düşürdüm kaç kere kici başı ezildi hep:@ güncellemesi gibi telefonu da mundar olacak elimde bu nokianın:D

BIGBOSS_42

Üye
valla kardeşim benim telefon n8 ne flashlı yada başka birşey yazılım güncellemesine baktım yeni güncelleme gözüktü bilgisayara bagladım yükledim yükleme tamamlandı bi baktım ingilizce şimdi bunun türkçesi çıkcak mı?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
kod nedir :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
telefondan güncelleseydin keşke belki türkçe yüklenirdi :/

altannemre

Üye
Ovi suit ten mı yükleme yapıldı yanlış duymadım dimi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar navifirm açılıyor mu sizde?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
kardeş eğer yurt dışından gelyse dili farklı olur nokia müşteri hizmetlerine güncellemeiçin sorduğumda dili değişirmi dedim nerden aldığımı soru bende bu ülkeden dedim :) ozaman değişmez dedi.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
kodu farklıdır arakdaşlar bence ben baktım yok bende bişi 059D576 Dark Grey

Üst Alt