15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Navi ye girdim hala bise yok ! :off:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşlar biriniz Ovi suite bakarmısınız şu an bilgisayar Yok bakamıyorum, bi arkadaş konu açmış 22.14 Ovi suite e düşmüş diye ...

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Baktım yok öyle bişe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Navifirm yada Ovi'den birşey beklemeyin artık 1 hafta boyunca...

Son araştırmalardan sonra Anna'nın Türkiye versiyonunun hazırlıklarının hala tamamlanamadığı, üzerinde çalışma yapıldığı ve Eylül ayına sarkacağı anlaşıldı.

Nokia Türkiye zaten bayram tatiline girdi.

O yüzden boşuna hergün yoklama yapmayın :S

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar atın germanyi yaaa

debug06

Üye
NOKİA türkiyenin tatile girmesiyle bi ilgisi yok.umudunuzu kırmayın.tatite biz girdik nokia değil her an gelebilir tabi eylülede sarkabilir ama bunun bayramla alakası yok..

serinaga

serinaga

Üye
Yaw hadi arkadaşlar bi müjdeyi verecek olan yok mu halen yafff :(

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Müjde kenya bile anna ya gecti <3 :megafon: :P:

maxifunk

maxifunk

Üye
Production external Server'da dosyaların çoğu eksik ama Nokia server'ı ise bozuk Nokia server açılınca Euro_2 german Yükleyeceğim de Onda Türkçe seçeneği varmı ki?

karasahinemre

Üye
evet

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yaw hadi arkadaşlar bi müjdeyi verecek olan yok mu halen yafff :(

Müjde 1 hafta sonraya kaldı.... :hmmm

---------------
Tekrar söylüyorum, az çok ingilizcesi olan arkadaşlar:
Nokia Avrupa'nın sitesinde yer alan "Anna-Turkey" konusu altında sesimizi duyuralım.
Konu gündemde kalırsa net bir tarih verebilirler belki.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
yazıklar olsun bu nokiayaya,biz Türkleri hiç takmıyorlar sanırım.bide yalan söylüyorlar,yok gsm oparetörleri ile uyumsuz falan filan ben alman annayı yükledigimde neden uyumluydu.şu kadar insanı magdur bırakıyorlar.bekle bekle nereye kadar!!!bu N8 son nokia telefonumdu.bi daha asla nokiayaya yanaşmam.bu sözümede artislik yapan arkadaşlarda olursa onlarada yazık.hala nokianın yalakalıgını yapmayın.size Nokia para veriyorsa orası ayrı :off:

• Beğen
Tepkiler: nameste108
_ardaa

_ardaa

Üye
Kimse net tarih veremez vermez üstelik kusura bakmayın ama üslubunuz yüzünden konunuz cevaplanmadan bile kilitlenebilir, sizinle beraber diğer bir ülkeden biri unuttum şimdi Avustralya galiba konu açmış ve nokia elemanı tarafından cevaplanmış, böyle tehditkar yazmaya devam ederseniz hiçbir sonuç alamazsınız, bence düzgün bir üslup ile neden gelmediğini sorun. Bu arada alacağınız cevap belli ben söyleyeyim operatör ile ilgili çalışmalar devam ediyor Eylül 2011 sonuna kadar kesin gelir ama daha erken de gelme ihtimali var.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
ya arkadaşım bunların başka amacları var sen polyanacılık yapıyorsun ksr bakma

• Beğen
Tepkiler: nameste108
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kimse net tarih veremez vermez üstelik kusura bakmayın ama üslubunuz yüzünden konunuz cevaplanmadan bile kilitlenebilir, sizinle beraber diğer bir ülkeden biri unuttum şimdi Avustralya galiba konu açmış ve nokia elemanı tarafından cevaplanmış, böyle tehditkar yazmaya devam ederseniz hiçbir sonuç alamazsınız, bence düzgün bir üslup ile neden gelmediğini sorun. Bu arada alacağınız cevap belli ben söyleyeyim operatör ile ilgili çalışmalar devam ediyor Eylül 2011 sonuna kadar kesin gelir ama daha erken de gelme ihtimali var.

Üslupta sıkıntı yok.
Bizim yazdıklarımız çoğu konuda yazılan yorumların yanında gayet kibar kalıyor.
Aynı yerde Anna gelmeden önceki diğer başlıkları incelersen, Nokia'ya sövenden, kızana, bağırana, çağırana, tehdit edene kadar daha çok şey görürsün.
Onlara bile nezaketle cevap yazılıyor, küfür edenler uyarılıyor.

O yüzden bizim yazdıklarımız, kızgınlığımızı belirtir gayet haklı soru, yorum ve eleştiriler...
Siz konuyu güncel tutun yeter.
Kitle her şeydir bunu unutma.
O konuya yoğun ilgi olduğu zaman mecbur kalacaklar yanıtlamaya...

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben fikrimi söyledim herkes istediğini yazmakta serbesttir, sonuç alırsınız umarım.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
way annasını yaaaaa hala çıkmadı mı şu nalet güncelleme :off::vur:off::vur:off:

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Arkadaslar anna guncellemesinin cikmamasinin tek bir sebebi var, o da nokia turkiye! Adamlar yeni telefonlar satsin diye cikarmiyorlar annayi. Yoksa gsm operatorleriyle ne alakasi var alman çin versiyonunu yukleyip kullananlar var sonucta. Yazilim ayri bisey operator ayri bisey. Yurtdisindan gelen telefonlar calismiyomu sanki bizim ulkemizde?? Simdi belleli annali telefonlar geldi, onlarda satsin diye zaman kazaniyolar iste. Herkes sizin gibi bilincli degil, guncelleme ile eski telefonlarimiza anna gelecek belle gelecek diye..

devil____boy

Üye
sene sonuna kadar anna ve belle gelmiş olacak 4 çeyrekten itibaren belle güncellemesi yüklü telefonlar çıkmış olacak sonuç olarak 12 ayın sonuna kadar anna ve belle gelmiş olacak :dry:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia bizim ülkeyi unuttu :off:

Üst Alt