15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

ozcangoral

Üye
Ben üye oldum ve tüm Türk nokia kullanıcıları adına resmi bir dille fena döşedim :D

Okurlarsa eminim cevap yazacaklardır.

Bekleyip görelim.

süper olmuş klavyene, ingilizcene sağlık yaw.konuyu aktif tutarsak mutlaka cevap gelecektir.

----------Eklendi @ 14:00:30 ---------- Yazıldı @ 13:59:42 ----------

nereye döşedin link ver gerekli döşemeleri bizde yapalım (...) şerefsizlere....
buraya.ama üye olmak gerekiyor.

devil____boy

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nereye döşedin link ver gerekli döşemeleri bizde yapalım (...) şerefsizlere....

Burdan döşedim.

[URL="http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-TURKEY/m-p/1127977#M96438<br /><br />Nokia Support Discussions - Re: Symbian Anna TURKEY!!!!!!!!!! - Nokia Support Discussions[/URL]

Yazdıklarımın çevirisi şöyle:
--------------------------
Anna için uzun süredir bekliyoruz.
En sonunda, Ağustos sonu geldi ama bizde hala güncelleme yok.

Nokia telefonlar hala Türkiye'de en çok satan telefon durumunda.
(Belki de dünyada ve diğer ülkeler arasında Türkiye'de en çok)

Ama Nokia bu gerçeği görmezden geliyor ve yazılım güncellemelerini (ve bazı yeni modelleri) Türkiye'ye çok geç getiriyor.
(Neredeyse güncelleme ve yeni modeller tüm ülkelerde çıktıktan sonra)

Neden?

Eğer türkçe alfabe karakterleri ve yerel operatörlerle yazılım uyumunda zorluklarla karşılaşıyorsanız, neden hazırlamaya daha erken başlamıyorsunuz?

Bu kadar yeter, artık beklemekten bıktık.

Lütfen bize Anna güncellemesi için kesin bir tarih verin. (5 Eylül v.s gibi)

Yoksa Türkiye'de "bazı yeni zorluklarla" karşılaşacaksınız! "Büyük protesto eylemleri" gibi!

Pek çok Türk nokia kullanıcısı cep telefonu forumlarında Anna'nın gecikmesi hakkında tartışıyorlar ve hepsi de Nokia'ya kızgın!

Cevabınızı dört gözle bekliyoruz.

Saygılar,

bulutsuzgece
---------------------------------------

Bu şekilde yazdım. Bakalım ne cevap gelecek.
:dry:

• Beğen
Tepkiler: Qiwah, accman ve devil____boy
accman

accman

Üye
Ben üye oldum ve tüm Türk nokia kullanıcıları adına resmi bir dille fena döşedim :D

Okurlarsa eminim cevap yazacaklardır.

Bekleyip görelim.

ben de katıldığımı söyledim arkadaşım..mesele konuyu güncel tutmak ki cevap alalım...

alecomy

Üye
bende yazdım bişeyler herkes katılsın lütfen

----------Eklendi @ 14:21:01 ---------- Yazıldı @ 14:19:51 ----------

translate google kullanabilirsiniz ben öyle yaptım

• Beğen
Tepkiler: accman
_ardaa

_ardaa

Üye
Arkadaşlar tehdit vari mesajlar yazmayın bu ne sizi ne bizi bir yere götürmez ve ciddiye alınmazsınız, Türkiye'nin cevabı sert olacak protesto ederiz gibi mesajlar atıp devlet meselesi gibi göstermek kimseye fayda sağlamaz.

devil____boy

Üye
ne bulursanız yazın önemli olan güncel durması :alkis

----------Eklendi @ 14:28:38 ---------- Yazıldı @ 14:25:57 ----------

Arkadaşlar tehdit vari mesajlar yazmayın bu ne sizi ne bizi bir yere götürmez ve ciddiye alınmazsınız, Türkiye'nin cevabı sert olacak protesto ederiz gibi mesajlar atıp devlet meselesi gibi göstermek kimseye fayda sağlamaz.

doğru diyorsunda zaten takan yok :ah :ehe

alecomy

Üye
içimden tehdit etmek geldi ne yapayım yani sitemimizi belirtmezsek ana kuzusu gibi bekleriz

pensacola

Üye
Kulağınızı Çekerim Döferim Felam Diyeydin :) Ben Beklemiyorum Artık Anna Belle Melle Gelirse Gelir Gelmezse Gelmes 2 kere 2 de 3,999999999 etti zaten :)

eldorado19

Üye
nokia sitesine o konuyu ben açmıştım eldorado19 olarak herkes birşeyler yazmaya çalışsın arkadaşlar

----------Eklendi @ 15:03:28 ---------- Yazıldı @ 14:52:33 ----------

yine aynı forumda avustralya ya verilen cevapta en geç onumuzdeki 3 hafta içerisinde diyo yani eylül ortası surekli atlıyor tarihler ve böyle giderse artık gelirse ekime kadar ..... diye isyan bayrakları tamamen çekilecek...

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Yazdık bakalım bişeyler :megafon:

debug06

Üye
navi şu an hata vermiyor ama açılmıyorda bağlanmaya çalışıyor.umarım bi gelişme vardır.

----------Eklendi @ 15:58:59 ---------- Yazıldı @ 15:57:15 ----------

hata verdi :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Hiç boşuna uğraşma naviyle falan ben en iyimser tahminle ay sonu demiştim ama bu gidişle eylüle sarkacak eylülün ilk haftası yada ortası gibi görünüyor.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hayırlısı olsun be arda...

ahmet147

Üye
bence naviyle filan uğraşıp başka yazılım yüklemeyin. çünkü bunlar final sürümü olacak onun için hiçbir şekilde yazılımı değiştiremezsiniz. bi daha orjinal yni türkiye yazılımına dönememe ihtimali çok kuvvetli :))

deli oğlan

Üye
bence naviyle filan uğraşıp başka yazılım yüklemeyin. çünkü bunlar final sürümü olacak onun için hiçbir şekilde yazılımı değiştiremezsiniz. bi daha orjinal yni türkiye yazılımına dönememe ihtimali çok kuvvetli :))

nasıl yani arkadaşım ?? türkiye yazılımı çıkınca başka bi versiyon olarak çıkacak değilya tabiki türkiye için product kodlar çıkınca yükleyebilcez..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nasıl yani arkadaşım ?? türkiye yazılımı çıkınca başka bi versiyon olarak çıkacak değilya tabiki türkiye için product kodlar çıkınca yükleyebilcez..

Zaten yeterince gecikti.
Bu sefer muhtemelen Navifirm ve Ovi'ye birlikte gelecek güncelleme. (Bayramdan sonraya kaldı gibi. Eylülün ilk yada ikinci haftası diye bekliyoruz artık)
Navifirm'le uğraşmana gerek yok, Ovi'den güvenli şekilde güncellersin anlamında söyledi sanırım.

Bu arada lütfen Nokia Avrupa sitesine üye olup aşağıdaki konuyu güncel tutalım arkadaşlar.
Nokia Türkiye'den hayır yok, az-çok ingilizce bilen arkadaşlar tepkilerini dile getirsinler ki direk kaynağından cevap alalım.

accman

accman

Üye
arkadaşlar şunu soracağım bu güncellemenin mesai saatleri dışında düşme ihtimali yok munaviye oviye? haftasonları bu sürecin dışında mı yani?

bir de anlamadığım şu suç kimde? nokia merkezi yazılımların temel hallerini ülkelere yollayıp gerisini siz halledin mi diyor?

ahmet147

Üye
deli oğlan mesela sen çin versiyonunu n8 ine yükledin. bu versiyon çin için final sürümü oluyor. yani daha fazla özellik gelmicek demektir yazılım güncelleştirmelerini kapatıyor. sen telefonuna bunu yükleyince telefon için versiyon değiştirme işlemi durmuş olur. ne phoneixle ne de jafla düzeltebilirsin. bence biraz daha bekleyin :)

altannemre

Üye
hala çıkmadı su anna da ya Ovi en garantilisi bencede Tr yi beklemek en mantıklısi

Üst Alt