15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

accman

accman

Üye
Nokia'ya e-mail attım dün az önce telefon açtılar cuma gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz, menüler Türkiye'ye göre uyarlanıyor bizde Nokia'dan bekliyoruz dediler, cum günü olmazsa önümüzdeki haftaya kesin çıkacak dedi, beklettiğimiz için kusura bakmayın çok özür dileriz diyorlar... püfff

gelmez kardeşim o cuma da gelmez..nedir bu rezillik yaa

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Niye Kandırsın Ki . Ya Yapılamazsa . İsyan Ederim . Pc Var . Net Yok .

ozcangoral

Üye
Hong Kong geri sayımı bitmiş.işte sonuç arkadaşlar.

devil____boy

Üye
Nokia C7 with 1ghz cpu+belle=Nokia 701

Barış Grc

Barış Grc

Üye
En Sağlıklı Ovi Suite Dedi . Telefondan Güncellenemicek Dedi .

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Niye Kandırsın Ki . Ya Yapılamazsa . İsyan Ederim . Pc Var . Net Yok .
kandırıyo Çünkü 22 ağustos diye söz verildi fakat türkçe versiyonu yapamadıkları için, daha doğrusu bi Işi beceremedkleri için yarın gelecek öbürgün gelecek diyorlar.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence arayıp durmayın artık adamalar da ne yapacaklarını şaşırmışlar, güncelleme sunulduğundan 3 farklı şekilde sunulur, telefon üzerinde şebeke interneti kullanılarak, telefon üzerinden wi-fi ağı kullanılarak(bunlara OTA ve FOTA deniyor) ve usb ile ovi suite aracılığıyla, üstelik sizi arayanlar siz ne kadar biliyorsanız onlar da o kadar biliyor buna emin olun size söylenen şeylere de biz başından savma politikası diyoruz her gün için ayrı bir hikaye uyduruyorlar, dün gsm operatörü muhabbeti vardı bugün birine Türkçe menü yüzünden demişler ondan önce de sistem otomatik belirliyor demişlerdi.

Yani uzun lafın kısası sürekli arayıp kendinizi boşuna germeyin ben ne kadar biliyorsam onlar da o kadar biliyor.

• Beğen
Tepkiler: iatis

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Nokia'ya e-mail attım dün az önce telefon açtılar cuma gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz, menüler Türkiye'ye göre uyarlanıyor bizde Nokia'dan bekliyoruz dediler, cum günü olmazsa önümüzdeki haftaya kesin çıkacak dedi, beklettiğimiz için kusura bakmayın çok özür dileriz diyorlar... püfff
bende daha önceden mail atmıştım dün de Beni aradılar henüz hiçbir güncellemenin hayır olmadığını ve ne zaman çıkacağının da belirsiz olduğunu söylediler herkes ayrı şeyler söylüyorlar bu nasıl iş

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Kesin Olarak Telefondan Güncelleyebiliyorsak, Sorun Yok. Ben Beklerim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Bu güncelleme özel bir durum yoksa elbette ki diğer tüm güncellemeler gibi bunu da telefon üzerinden güncelleyebilirsin.
arkadaşın biriside oviye gelecek ama telefon üzerinden yapılamayacak demiş oviye geliyor madem telefon üzerinden neden yapılmasın öyle saçma işmi olur

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan şimdi aradılar.. emin olun bizim bildiğimizden fazlasını bilmiyorlar.

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
sayaç ta son 35 dakika bütün ülke kodları yüklenmiş olabilir sanırım sayacın sonunda

devil____boy

Üye
belle tanıtıldı ama ne zaman çıkacağı belli değil nokia ne yaptığını bilmiyor :kop::kop:ayrıca Nokia C7'ye ek 1ghz cpu+belle=Nokia 701 yeni telefonu

pensacola

Üye
Bugün Gelecek Gibi Ben Çok Ümitliyim :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Akşam naviye tr kodları ile belle düşer belki. :P

Biraz pozitif bakalım artık :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bugünde gelmez malesef :/