15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sanmıyorum anna'nın geleceğini çünkü onun resmi duyurusu ayrıca yapıldı nokianın internet sitesinde.bu muhtemelen belle ama onunda tanıtımı yapılmamış mıydı ?

Belle'nin resmi tanıtımı henüz yapılmadı, bugün yapılacak muhtemelen...
Herkes Anna'ya kavuştu, Belle'nin detaylarını görmek için saat sayıyor...

Biz de günlerdir, aylardır Anna diye sayıklıyoruz, ha geldi ha gelecek...
Eee gelsin gayrı...

altannemre

Üye
alman anna si Nasıl yükleniyo tele bilgi verebilirmisiniz?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bugün çıkmazsa önümüzdeki hafta kesin çıkar boşuna alman annası yüklemeyin 2-3 gün beklemekten zarar gelmez :/

Aege

Aege

Üye
millet nokia facebook'ta yorum yapıyo bu geri sayım belle için yok yeni çıkacak telefonlar için falan diye.Bizim Türkler anna gelecek diyo :) yabancılarda anna geçen hafta geldi diye yorum yapıyo :D

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:d :d :d

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belleeee beellleeee :D :D :D

arkee

arkee

Üye
kamboçyanın var turkiyenın yok yaben ta nokianın... para bende android babalar gibi bi daha alırsam nokia belle memezlik yapmasın

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bugün 14.30 da tanıtılcak belle dmii ??

altannemre

Üye
navifirmden euro2_germany ( rengine göre ) indir Phoenix ile flahsla ..
tel rengine göre yani metal gri o şekilde mı ve o programa bilgisayardan Nasıl giricem biraz dan cafe de bu işlemi yapıcam usb yi bağlı mı tutmalıyım en başından beri flaşlama ne tam olarak harbi çok cahil hissediyorum kendi mı:)

alparslan46

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.daha önce n8 e kamera için mod yüklemiştim ve 12m de çektiğim her resim 8 mb oluyordu yaklaşık.anna yükladikten sonra bu kamera güncellemesinide kurdum çektiğim resmin boyutu 1 mb aradaki fark nedir acaba

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
gurkan0484

gurkan0484

Üye
n8 anna tr olacak dedim yaptım oldu :) :):)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Öf be 200 sayfa oldu 50.000 küsür mesaj yazılmış :D Belle'de durum ne olcak acaba :D

accman

accman

Üye
navi hata vermeye başladı yine itinayla duyrulur dert ortaklarıma...

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7

altannemre

Üye
elektrikler kesildi ay ben şansıma ya

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Arkadaşlar telefondan güncelleme yapmaya çalışıyorum fakat sunucu tarafından iptal Ediyor. Şimdi Anlamadm biz annayi mi kurcaz belleyi mi? Telefondan *#0000# yoluyla kurcaz değil mi?

ozcangoral

Üye
navi açık fakat bir gelişme yok.

Üst Alt