Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
WebStyle
Üye
Bugün bütün gün navi hata verdi. Bir kıpırdama var sanki öyle tahmin ediyorum.
STaT!C
Üye
Navi hala açılmıyor, iftarda çıkacak herhalde anna, ramazan pidesi gibi.
Aege
Üye
Boşuna ümitlenip herzamanki gibi hüsrana uğramayın derim ben
Bencede Bugünde ümitlendik boş çıktı , salı diyolar sonra çarşamba dicekler sonra eylüle kayıcak , en sonunda yılbaşı filan dicekler galiba
bulutsuzgece
Üye
Nokia-Türkiye yetkilisinin biri haftasonuna kadar yetiştirmeye çalışacağız demiş.
Biz yine fazla ümitlenmeyip kendimizi Cuma-Cumartesi'ye hazırlasak iyi olur...
oguzk582
Üye
turkce anna bu hafta sonu fotograf paylasicam resmi
Barış Grc
Üye
Çıksa Çoktan Çıkardı . Yarın Da Gelmez . Daha Navi Ye Tr Gelmedi .
arkadaşlar forumda ben dışında kimse naviye giremiyor ben pcden navifirm philippe version 0.3.1 ile bakıyorum variantlara siz neyle bakıyorsunuz da giremiyorsunuz ? ben giriyorum, ama yeni bir şey yok
arkadaşlar forumda ben dışında kimse naviye giremiyor ben pcden navifirm philippe version 0.3.1 ile bakıyorum variantlara siz neyle bakıyorsunuz da giremiyorsunuz ? ben giriyorum, ama yeni bir şey yok
dediğiniz programı indirdim, evet açılmıyor bu saatte yüklenme ihtimali var mı? yani mesai saatinde değiliz. var mı böyle bir ihtimal ona göre bekleyeceğim de.