15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
bu nokia care çalışanları vardı onlara ne oldu bilen varmı yoksa nokia onları casus olarak göndermesin bize bakın bakalım bizim hakkımızda bir şey diyolarmı tabi bizde burda salladık nokia ya onlarda söyledi onun için vermiyorlar bize

debug06

Üye
naviyi açabilen varmı şu an bende açılmıyor

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Nokia müşteri temsilcisini arayıp "oradaki en yetkili dallamayla görüşmek istiyorum dedim ve tayfun beye bağladılar. Gökhan bey " anna bu hafta içi ovi'de olacak" demişti. Tayfun bey ise bunun aksine anna üzerindeki kücük bir calısmamız devam ediyor, bu haftasonuna kadar yüklemeye calışılacak eylül ayınada sarkabilir" dedi. Gerisini siz düşünün onların yalancısıyım. Bi istişare yapıp kimler konustu ise bu müşteri temsilcileriyle hatırlıyolarsa isimleri ve söyledikleri tarihleri yazarsak kafamızda ona göre bi tarih olusturup ona göre bekleriz.

debug06

Üye
açılmıyor navi

----------Eklendi @ 16:39:25 ---------- Yazıldı @ 16:37:00 ----------

nakiaya mail attım.
ingilizce sövdüm baya
Nokia (destek hatti) ile irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz.
Musteri temsilcilerimiz size en kisa zamanda donus yapacaklardir.
Iyi gunler dileriz.
(Bu otomatik bir mesajdir. Lutfen bu e-postaya cevap yazmayiniz.)

Eğer beni ararlarsa nemi yapacam SÖVECEM.
Türkiye sizin için nerde diyecem o zaman ilk 50 ülke arasında olmayalım satışlarınızda diyecem.

anna larına sövecem merak etmeyin.

forbidden5

forbidden5

Üye
navi açılmıyor hala nokia facebookda geri sayım var sanırım önemli bi sunum yapıcaklar herkes merak içinde orda biz daha anna bekliyoruz

debug06

Üye
navi açılmıyor hala nokia facebookda geri sayım var sanırım önemli bi sunum yapıcaklar herkes merak içinde orda biz daha anna bekliyoruz

arkadaşım nedne merak edelimki adamlar bizi saymıyo bile elimizdeki cihazlar eskisin bi daha nokiamı asla

Neden beni bu derece bekleten 3 sıraya bile sokmayan firmanın cihazını kullanayım haksızmıyım.
sallarız en buyuk pazarını kaybeder nokia.
bunu sadece biz yaparız....

ben eylemlerime başladım

nokia sayfasına Türkçe olarak symbian Anna TÜRKİYE nerede ??? yazıyorum 2 dk içinde siliyorlar mesajımı
artık herkeside beklerim

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
neden annayı koymuyorlar serverlere.ne biçim nokıa ne biçim müşteri memnuyeti.nokıaya mail atıcam böyle iş olmaz yaaaaaaaaaaa.

rafet383838

rafet383838

Üye
mıllet cıldırcak sonunda anna beklemekten artık

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
çıldıracağız az kaldı.çıkmadı gitti bu anna bir türlü nokıa gibi sinir etti.

nameste108

Üye
evet arkadaşlar hayırlı olsun kamboçya'da anna çıktı :kotu:

• Beğen
Tepkiler: rafet383838

debug06

Üye
Günaydın o dün gece çıktı sırada somali var hatta

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia müşteri temsilcisini arayıp "oradaki en yetkili dallamayla görüşmek istiyorum dedim ve tayfun beye bağladılar. Gökhan bey " anna bu hafta içi ovi'de olacak" demişti. Tayfun bey ise bunun aksine anna üzerindeki kücük bir calısmamız devam ediyor, bu haftasonuna kadar yüklemeye calışılacak eylül ayınada sarkabilir" dedi. Gerisini siz düşünün onların yalancısıyım. Bi istişare yapıp kimler konustu ise bu müşteri temsilcileriyle hatırlıyolarsa isimleri ve söyledikleri tarihleri yazarsak kafamızda ona göre bi tarih olusturup ona göre bekleriz.

Nokia Müşteri Hizmetleri'ne e-mail yağdırıp tepkimizi gösterelim...

Böyle saçmalık olur mu, en cılız ülkelerde bile Anna'yı Belle'mek üzereler, biz hala Anna gelecek diye bekliyoruz.
Eylül ayına sarkıtırlarsa Nokia'yı ne kadar "kalaylayıp cilalasak" yeridir...

gokaycan

Üye
diyecek bir şey yok artık. Nokia nın müşteri hizmetleri numarasını bilen biri ö.m atabilir mi ?

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
somaliden sonra sırada filistin var :vur

carbon_o7

carbon_o7

Üye
birisi müşteri hizmetlerini arayıp sormuş anna nerde kaldı diye...
1 hafta sonra demişler , Nokia utan artık :kotu:

rafet383838

rafet383838

Üye
en son bıze gelır sıra

Üst Alt