15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
Alman Anna'sı güzelde saat sorunu kötü biraz. Otomatik yenilemeyi kapattım ama iletim raporları yanlış geliyor hala..

Onun için saatinizi GMT+3 olacak bir saat dilimine ayarlayın. Bulgaristan, Irak gibi ülkeler olabilir. O zaman iletim raporlarının düzeldiğini göreceksiniz..

ozcangoral

Üye
navi hala hata veriyor.bayaa bi zamandır hata veriyor.bugün doğru dürüst çalışmadı ki.nokia serverinin kapalı olduğu hatasını veriyor.hadi hayırlısı.içimden bir his Türkçe'nin saat 16:30 dan sonra çıkacak diyor.du bakalım.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar nokia müşteri hizmetlerini aradım şimdi anna bu hafta sonuna kadar gelmesi bekleniyormuş nokia çok yanlış yapıyor türkiyeyi en sona bırakarak dedim haklısınız beyfendi diyor bana bende haklısınız demekle oluyormu bu ne böğle en çok türkiyeye satacaksın en çok türkiye bekliyecek dedim kadın sustu kaldı bir şey diyemedi bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi aslında onlarında bir suçu yok şamar oğlanı gibi fırça yiyorlar onların elinde olsa eminim ilk bize çıkardı güncelleme

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Oviden hala yükleyen yok mu ?

nameste108

Üye
:megafon: NAVİ AÇILDI, HALA TR İLE İLGİLİ BİR VARIANT YOK.

den1905

den1905

Üye
Daha geçen gün biri 22 ağustosta ovide olacaktı bu bilgiyide veren müşteri hizmetleri. o arkadaş nerelerde acaba.

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler 24 ağustosda nokia symbian için yenilikler sunacağız diyor facebook sayfasında belle ve yeni symbianlı cihazlar gelebilir

@jonjongoco: Symbian Belle could be really launched on Aug. 24th.

debug06

Üye
Daha geçen gün biri 22 ağustosta ovide olacaktı bu bilgiyide veren müşteri hizmetleri. o arkadaş nerelerde acaba.

haklısın kardeş ezbere tarih sallayanlar çok ben kendimde aradım herhangi bir tarih vermedik hiç bir müşterimizle böyle bir paylaşımda bulunmadık diyorlar.
hadi bunlar neyse bi derece dün gece bilenler bilir biri oviden annayı kurdum dedi.
sonra konu 10 dk içinde silindi.atıyosunuz ufak atın sövdürmeyin kendinize

cardanadam

cardanadam

Üye
sanki mağza açılışını bekliyoruz şu halimize bak:kop:

cardanadam

cardanadam

Üye
haklısın kardeş ezbere tarih sallayanlar çok ben kendimde aradım herhangi bir tarih vermedik hiç bir müşterimizle böyle bir paylaşımda bulunmadık diyorlar.hadi bunlar neyse bi derece dün gece bilenler bilir biri oviden annayı kurdum dedi.sonra konu 10 dk içinde silindi.atıyosunuz ufak atın sövdürmeyin kendinize
bende kurdum dün gece ama rüyamda :kop:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
​Seneye gelicek inş

STaT!C

STaT!C

Üye
sanki mağza açılışını bekliyoruz şu halimize bak:kop:

Televizyonlardaki mağazaya girmek için birbirini yemeye hazır insanlar gibi bekliyoruz valla anna da çıksa hemen serverlara yüklenecez. :ehe bizi umutlandıranlar utansın ne diyeyim. :off:

Aege

Aege

Üye
Ben müşteri hizmetlerini aradım banada hem belleyi hem annayı Türkiye'ye aynı anda çıkartalım diye uğraşıyoruz yarın cikarticaz dediler :D pek inandırıcı olmadı galiba :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ovi cephesinde yeni bir şey yok :)

Üst Alt