15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Toros542

Toros542

Üye
navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için
iyi güzel diyosunda salı günü ya cıkmazsa ovide.hem nerden biliyosun ki salı günü cıkacaginı.ins.sallamıyosundur.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuanda tr anna çıktığını ve yükleme yaptığını söyleyen arkadaş var,screen s.da verdi

pensacola

Üye
rde Çıkmış Onuda söyleselerya :)

altannemre

Üye
bize niye Gelmedi peki su anna mı ne

pensacola

Üye
çıkmış deyip kaçtı :) nerede onu bile demedi yaff :)

fntked

Üye
annayı türkçe yaparken dosya hatası aldım. telefon açılmıyo. ölü flash atmaya çalışıyorum RM-596_M003.44.emmc.fpsx dosyası yok diyo. lütfen yardım edin

septisist

septisist

Üye
pazartesi, salı veya ay sonu orjinalini bekleyecem :islik

accman

accman

Üye
salı günü geleceğine dair inancım giderek azalıyor.zira c6-01 için listenin uzunluğunda ilk günden sonra çok küçük değişiklikler oldu.umarım gelir en geç salı...

fntked

Üye
annayı türkçe yaparken dosya hatası aldım. telefon açılmıyo. ölü flash atmaya çalışıyorum RM-596_M003.44.emmc.fpsx dosyası yok diyo. lütfen yardım edin
yardım edecek yok mu :S

fntked

Üye
realplayer2

realplayer2

Üye
arkadaşlar tek merak ettiğim anna yükleyen arkadaşların yorumunu bekliyorum öncelikle mesaj yazarken klavye aynı ekranda mı yoksa eski sürümdeki gibi farklı ekranda mı çıkıyo?

fntked

Üye
ilgilenen var mı acaba

----------Eklendi @ 12:08:45 ---------- Yazıldı @ 12:07:29 ----------

acemiyim kusura bakmayın

apolayn

Üye
hemen deniyorum teşekkürler

----------Eklendi @ 12:05:44 ---------- Yazıldı @ 11:39:57 ----------

apolayn bende öyle çıkmadı
o sayfayı büyüt ekranın altında kalıyor

apolayn

Üye
options tan sonra sadece 5 dosya çıkıyo orda

----------Eklendi @ 12:13:17 ---------- Yazıldı @ 12:11:08 ----------

sadece 5 dosya çıkıyor
ben yüklerken ona dikkat etmedim. sadece eksik dediği dosyayı sildim yükledim.
indirdiğin dosyayı bi kontrol et. 0599762 kodlu yazılımı yükledim ben dark grey germany

realplayer2

realplayer2

Üye
arkadaşlar tek merak ettiğim anna yükleyen arkadaşların yorumunu bekliyorum öncelikle mesaj yazarken klavye aynı ekranda mı yoksa eski sürümdeki gibi farklı ekranda mı çıkıyo?

fntked

Üye
o dosyanın adı orda çıkmıyo işte :S

----------Eklendi @ 12:23:08 ---------- Yazıldı @ 12:17:43 ----------

abi msn varsa özelden konuşalım mı ?

Üst Alt