15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kolay bi işlem kardes bende hc blmyodum wala dün gece bi cesaret geldi yaptm cok şükür :naughty:

adela

Üye
şu anlık yok qt mobiliyt 1.1.3 kurabilirsen olur belki birde sensation'nun paylaştığı bir dosyada var onuda yükle
cepden giriyorum şimdilik anna çin işine göre çok iyi.tuş kilidi.çok hoş baloncıklu.

debug06

Üye
valla sitesinde Türkiye bu hafta yok üzgünüm

[h=3]Nerede ve ne zaman?[/h]Bu hafta alacak ülkeler şunlar:
Belçika, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Mısır, Finlandiya, Almanya, Hindistan, Endonezya, Kuveyt, Norveç, Polonya, Rusya, İsveç, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, ve daha fazlası
Diğer ülkelerde çoğunlukla önümüzdeki üç hafta boyunca teyit edilir

daha fazlası diyo ama biz o fazlanın içindemiyiz belirsiz..

rafet383838

rafet383838

Üye
allah bılır ne zaman gelır

debug06

Üye
Navi geri açıldı C7 için TR yok...lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
rafet383838

rafet383838

Üye
heralde bu iş ovıde yayınlanacagı zamana kadar duzelmeyecek arkadas

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Arkadaşlar o kadar adam yüklemiş Annayı herkeste çalısıyor mu sleeping screen ve nokia bubbles

adela

Üye
yaklaşık 1 aydır ÇİN annasını KULLANIYORDUM..çok fark varmış.çinin anna ile alakası yok sanki.herşeyiyle.

rafet383838

rafet383838

Üye
kımnde calısıyo kımınde calısmıyo karman corman suanda :ehe

marsoy

marsoy

Üye
telefon dilini ingilizcee yaptıktan sonra sorunsuz yüklenip çalışıyo ayrıca geri kalan programlarda yüklenebliyo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eyv kardes de bu ram blow u kurdum ben clean flan yaptm brz yer acıldı sence arka plan da calsmaya devam etsinmi yoksa kapatm arada sırada ben kendmmi temzliyim ??

serkanbb06

serkanbb06

Üye
telefon dilini ingilizcee yaptıktan sonra sorunsuz yüklenip çalışıyo ayrıca geri kalan programlarda yüklenebliyo

bu sleeping scren ve nokia bubbles'i nasıl yükledin acaba anlatır mısın? sleeping screen ve nokia bubbles'in hangi sürümlerini yükledin?

----------Eklendi @ 20:33:27 ---------- Yazıldı @ 20:20:51 ----------

dili ingilizce yapınca sorun çözüldü ve yüklendi teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: marsoy

debug06

Üye
navi gene gitti bence yükleme felan yaptıklarından değil yoğunluktan dolayı ulaşılamıyor.
Nokia Fenerbahce gibisin adamı kanser edersin sen yaa :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu sleeping scren ve nokia bubbles'i nasıl yükledin acaba anlatır mısın? sleeping screen ve nokia bubbles'in hangi sürümlerini yükledin?
ikisininde son sürümü yüklemeyi denedim telefon inglizce yap kapatıp açılcak zaten sonra yükle bubles çalıştı ama sleeping scren yine çalışmadı .s.s
sleeping screen siyah ekranda kalıyor bende açıldı mı sizde?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bende de tam tersi oldu nokia bubbles çalışmadı :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o kapatıp acınca calısıyo kapatıp açtın dimi

Üst Alt