15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
türkiye dosyaları geldiği zaman nasıl alman annasını flashladıysan onun üstüne türkiye variantını flashlayacaksın...

yani eski versiyona dönüş yapıp , tekrar türkiye içini yüklemiyecegiz dimi ??

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
arkadaşlar bu alaman annasının yeşil n8 için olan kodu varmı acaba.

Türe

Türe

Üye
haha yükledim annayı :d: dehşet bişey buu :ehe:

resulalan

resulalan

Üye
arkadaşlar navi açıldı tekrar hucüüüümmmm

devil____boy

Üye
hala tr yok bu nasıl bir mallıktır nokia allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni :off:

resulalan

resulalan

Üye
eğer 3 hafta gibi bir süre sonra çıkaracaksa bence hiç beklemeye gerek yok almanyayı çakalım gitsin

devil____boy

Üye
oviye geç gelecek onu anladıkta heryer çıktı navifirm de tr neden çıkmadı sinir bozucu :aha:

Türe

Türe

Üye
Almanya versiyonunu yükledim gayet hızlı tema efektlerini acınca bile kasmyo telefn . Gorsel anlamda gayet yeterlı . Bence hc bklemeyn alman versynu yukleyn :oke: eskı yazılmda t9 yazarken kasıyo smdı test ettm 0 kasma bstgn ts anında ckyo bğendm bkledgmze dgdı ackcası :d:

Dampierre

Dampierre

Üye
alman annasi yuklemeyin sadece euro2 yazani yukleyin. Ayrica turkiye icin cikacak olan fw ile euro2 fw si arasinda fark yok dnecek kadar az hatta yok. Bosuna tr beklemeyin. Ben belle kullanmiyor olsam direkt flashlardim euro2 ye. (Belleden yaziyorum Turkce karakter destegi yok k.bakmayin)

Türe

Türe

Üye
klavye braz kucuk geldı lakin yine de hızlı yazılabiliyo :oke:

----------Eklendi @ 18:57:00 ---------- Yazıldı @ 18:54:35 ----------

alman annasi yuklemeyin sadece euro2 yazani yukleyin. Ayrica turkiye icin cikacak olan fw ile euro2 fw si arasinda fark yok dnecek kadar az hatta yok. Bosuna tr beklemeyin. Ben belle kullanmiyor olsam direkt flashlardim euro2 ye. (Belleden yaziyorum Turkce karakter destegi yok k.bakmayin)
ben alman yükledim gayet memnunum hiç bi sorun yok şimdilik :oke:

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar inanın harika olmuş kullanmaya kıyamıyorum ya :d:

ager34

Üye
navi sunucuları meşgul şuan hata veriyor heralde yeni ülkeler yükleniyor arkadaşlar inşallah tr yi unutmazlar :)

debug06

Üye
Navi gene hata veriyor ya bi Türkiyeyi sona atmasanız olmaz demi.
Adamlar her konuda bizleri geri planda tutuyorlar..:off:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bolulular derki "tokatlayacin bu elop u"

WebStyle

WebStyle

Üye
Gerçi bu da türkçe ama şimdilik almanya Anna ile devam ediyoruz. :) türkçe sürümü çıksın telefona tekrar flash atacağım..

Üst Alt