15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

thesenol

Üye
Alfabetik sıraya göreyse T yi geçtiler :) adamlar vietnamı bile yüklediler

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
N8 anna on numara olmuş gerçekten güzel

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
sorun yok java opera sorunu düzeltidi rofs2 dosyası değişimi ile birde sınırsız ekran modu da var :ehe

opera çalışmıyor malesef düzenlenmiş rofs2 dosyasıyla flashladım...feature not support uyarısı veriyor

ByPotter

ByPotter

Üye
Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym

mustimix41

mustimix41

Üye
Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym

sadece seçili olanları indir sen işaretleme ....

devil____boy

Üye
c7 için euro germany siyah yükleyen var mı sorun çıkıyor mu :hmmm

adela

Üye
bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle.
recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu.
euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM..
PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim.

resulalan

resulalan

Üye
T olarak sadece tayland var lan nokia ben sana ne deyim her zaman bize böyle yapıyon lan üvey evlat gibi

resulalan

resulalan

Üye
malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla

devil____boy

Üye
bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle.
recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu.
euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM..
PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim.

son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın

----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ----------

malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla

nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet birçok Avrupa ülkesinin resmi sitesine girip güncellemelere baktığınız da versiyon 22.14 olarak gözüküyor, millet Ovi'den resmi olarak güncelliyor biz halen sürekli hata veren navi ile uğraşıyoruz

devil____boy

Üye
hepsini yayınla gitsin niye süründürüyor bunca insanı anlamış değilim kitlenirsede serverlar yavaş yavaş açılır sonuçta

_ardaa

_ardaa

Üye
Bizlere henüz güncelleme yok ama ovi servise ulaşamıyor bu da enteresan, ürün kodunu değiştirsem mi diye düşünüyorum:hmmm

accman

accman

Üye
ayıptır yaa şuan güncelleme yapan ülkelerden daha mı az kullanıcımız var bizim..3 hafta nedir arkadaşım yaa

adela

Üye
son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın

----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ----------

nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan

devamlı RETY DİYE ikaz çıkıyordu..bilemedim ne olursa olsun dedim çıkardım pili..işlem bitmeyecek diye.

Üst Alt