Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
programi ac ve orada hide simgesi var ona basarak programin arka planda calismasini sagla sonra kamera tusuna badarak istedigin kadar ekran goruntusu alabilirsin
22.14 ün EURO germany sürümünü yüklerseniz türkçe desteği var.Telefon otomatik türkçe olarak açılıyor.Türkiye sürümü yayınlanmamış.Çin annasına göre daha kararlı olmuş
Evet aynı durumdan bende şüpheliyim yedekleme yaparsam oviler flan ikinci kez yüklenir mi diye yedekleme yapmazsam da programlar ve oyunların saveleri kaybolacak.
Bilen Biri Cevaplayabilir Mi ??? Flash Sonrası Yedeklemeyle ovi vb. mass memorydeki telefonun programları ikinci kez yüklenir mi ? Sakata Gelmeyelim.
Türe
Üye
benım oncekı tel s60v5 tı kapalı atyoduk ondan sordum attktan snra kapatp acıyo muyuz yksa kndı rsetlyo mu ? Yanı acıkken attgmza gre yazlm ackken dgsmez yanı boyle dsundum yardmcı olursanz sevnrm
benım oncekı tel s60v5 tı kapalı atyoduk ondan sordum attktan snra kapatp acıyo muyuz yksa kndı rsetlyo mu ? Yanı acıkken attgmza gre yazlm ackken dgsmez yanı boyle dsundum yardmcı olursanz sevnrm