15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar 24.1 belle değill.

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
ayhan_44

ayhan_44

Üye
programi ac ve orada hide simgesi var ona basarak programin arka planda calismasini sagla sonra kamera tusuna badarak istedigin kadar ekran goruntusu alabilirsin

hide simgesi en üstteki simgemi ona basıyom açık uygulamaları gösteriyo kamera tuşuna basıyom kamera açılıyo bi türlü yapamadım

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar boşa beklemeyin 24.1 sürümü anna.

Türe

Türe

Üye
flas atarken kapalı olmalı dgl mı :hmmm

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Annanın geliştirilmiş bir versiyonu.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hide simgesi en üstteki simgemi ona basıyom açık uygulamaları gösteriyo kamera tuşuna basıyom kamera açılıyo bi türlü yapamadım
sağ alt köşede yazar gizel anlamındadır. orda programa kısayol tuşu atamanda gerekiyor olabilir..

----------Eklendi @ 13:23:05 ---------- Yazıldı @ 13:22:48 ----------

flas atarken kapalı olmalı dgl mı :hmmm
açık olsun

marmaraisland

Üye
ya arkadaşlar c7 ye güncelle denetliyorum bende güncelleme göstermıyo ne tel üzerinden ne ovi nsl olcak bu iş

dinopis01

Üye
22.14 ün EURO germany sürümünü yüklerseniz türkçe desteği var.Telefon otomatik türkçe olarak açılıyor.Türkiye sürümü yayınlanmamış.Çin annasına göre daha kararlı olmuş

STaT!C

STaT!C

Üye

Evet aynı durumdan bende şüpheliyim yedekleme yaparsam oviler flan ikinci kez yüklenir mi diye yedekleme yapmazsam da programlar ve oyunların saveleri kaybolacak.:hmmm

Bilen Biri Cevaplayabilir Mi ??? Flash Sonrası Yedeklemeyle ovi vb. mass memorydeki telefonun programları ikinci kez yüklenir mi ? Sakata Gelmeyelim.

Türe

Türe

Üye
benım oncekı tel s60v5 tı kapalı atyoduk ondan sordum ;) attktan snra kapatp acıyo muyuz yksa kndı rsetlyo mu ? Yanı acıkken attgmza gre yazlm ackken dgsmez yanı boyle dsundum yardmcı olursanz sevnrm ;)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
benım oncekı tel s60v5 tı kapalı atyoduk ondan sordum ;) attktan snra kapatp acıyo muyuz yksa kndı rsetlyo mu ? Yanı acıkken attgmza gre yazlm ackken dgsmez yanı boyle dsundum yardmcı olursanz sevnrm ;)
Hepsini kendi hallediyor :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Euro_Germany versiyonuna hücum bize 3 hafta içinde gelecekmiş anna

Türe

Türe

Üye
tamam o zaman bugun flaslıcam ins. :D

Üst Alt