Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
5 kere kontrol ettim clear local cache yaptım bi hareket yok...
ozcangoral
Üye
nerede? bende sürekli kontrol ediyorum ama Türkçe firmware görünmüyor. resim koyabilirmisiniz ?
BL@DE02
Üye
arkadaşlar valla bugüne kadar çin annası yüklemeyip sabredenlere helal olsun diyorum peygamber sabrı mübarek nokia biz annayı ilk yükleyenleri de düşünmüş belleyi göndermiş ben şuan belledeyim siz bi 3 ay daha onu beklersiniz bu arada belle harika bir arayüz video oynatıcı resim gösterici klavye takvim internet aklınıza ne geliyosa baştan yaratmışlar yani teli bakalım bunu nekadar bekliyceksiniz
cardanadam
Üye
heralde elopun kulağı çok çınladı onun için geciktiriyorlar
arkadaşlar valla bugüne kadar çin annası yüklemeyip sabredenlere helal olsun diyorum peygamber sabrı mübarek nokia biz annayı ilk yükleyenleri de düşünmüş belleyi göndermiş ben şuan belledeyim siz bi 3 ay daha onu beklersiniz bu arada belle harika bir arayüz video oynatıcı resim gösterici klavye takvim internet aklınıza ne geliyosa baştan yaratmışlar yani teli bakalım bunu nekadar bekliyceksiniz
Türkiye kodu çıktı diyen kimdi kollarından tutsun birisi henüz hiçbir cihaz için çıkmamış zor da olsa baktım naviden.
adela
Üye
benim c7 çinn annası yüklü.
phonix de açtığımda bu hata veriyor nedir? NEİTHER dp1.0 or dp2.0 was found for the product.or the product cannot be identified
carbon_o7
Üye
Ovi'ye yüklenmesini bekleyin,1ay beklediniz 1 gün -2gün daha bekleyin. Hem orjinal , sorunsuz, az daha bekleyin. Haşat ettiniz telefonlarınızı,ama Allah bilir oviye ne zman düşer
_ardaa
Üye
E6-00 için v22 çıkalı 15 günden fazla oluyor ama onda da henüz Türkiye kodu yok unuttular mı nedir, Ovi'ye en geç ay sonuna kadar geleceği söyleniyor resmi olarak da Ağustos sonuna kadar tüm cihazlar için indirilebilir olacak denmişti.
ayhan_44
Üye
arkadaşlar navifirmdeki c6-01 için olan 24.1 eurupa 2 güncellemeasini yükledim bu bellemi oluyo vede türkçemi yardım ederseniz sevinirim
Ovi'ye yüklenmesini bekleyin,1ay beklediniz 1 gün -2gün daha bekleyin. Hem orjinal , sorunsuz, az daha bekleyin. Haşat ettiniz telefonlarınızı,ama Allah bilir oviye ne zman düşer
flash atmak ile telefon hasat olacaksa benim n8 im coktan bozulmustu ama hala ilk gunku gibi. Ovide yayinlanmasini beklemek hata, ayni dosyalar ile oluyor sonucta
emincik46
Üye
byler n8 deil c6-01 ckms trkye gold black silver var iste