15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

burakcakay

burakcakay

Üye
Sırf tarayıcı hızlanıcak mı acaba diye aylardır anna anna diye bekledim sonunda kurdum.İnternet mükemmel olmuş ya tam istediğim gibi. Fişek gibi hızlanmış. Flash video izlerken donmalar oluyordu tamamen kalkmış o problem. Her siteye istediğiniz yere girip rahatça dolaşın video izleyin download yapın. Telefonun genel hızı artmış hiç bi donma kasma yok. Menü geçişleri hızlı. gps haritalar bile hızlanmış. oyunlarda falan denemedim daha ama hd oyunları kurup denemeye başlayacağım. kısacası anna olmuş. telefondan aldığım zevk 2 katına çıktı. bakalım sıra belle de. ne gibi değişiklikler gelicek.

Türe

Türe

Üye
forumdakı konuya gore flaslasam sorun olmaz dgl mı ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
asphalt 6 oynarken bile kasma yok

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
annalıyım :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
n8cilerin çoqu bella ya geçti biz c6-01 ile c7 ciler hala annada :D

forbidden5

forbidden5

Üye
Sırf tarayıcı hızlanıcak mı acaba diye aylardır anna anna diye bekledim sonunda kurdum.İnternet mükemmel olmuş ya tam istediğim gibi. Fişek gibi hızlanmış. Flash video izlerken donmalar oluyordu tamamen kalkmış o problem. Her siteye istediğiniz yere girip rahatça dolaşın video izleyin download yapın. Telefonun genel hızı artmış hiç bi donma kasma yok. Menü geçişleri hızlı. gps haritalar bile hızlanmış. oyunlarda falan denemedim daha ama hd oyunları kurup denemeye başlayacağım. kısacası anna olmuş. telefondan aldığım zevk 2 katına çıktı. bakalım sıra belle de. ne gibi değişiklikler gelicek.
Oyun ve uygulama performansı hakkındada bilgi verirsen sevinirim telefon performansı herkesi tatmin etmişe benziyor tarayıcıda iyiyse sorun yok demekdir aynı donanımlı iphone 3gs nin daha stabil çalışması sürekli moralimi bozuyodu ama symbianda git gide daha iyi oluyor sanırım bellede herkes telefonuna bayılıcak :))

WebStyle

WebStyle

Üye

Benim yüklediğim kodlardan mı kaynaklı bilmiyorum gerçi ama şu haliyle ben beğenmedim tarayıcıyı sanırım benim yüklediğim de bug var. Sayfaları gezerken sürekli dışa çıkıp duruyor gri bir sayfa geliyor. Nedenini anlamadım gitti.. tr yi bekleyip tekrar flash atacağım ben..

forbidden5

forbidden5

Üye
aynen ya C6-01 e de belle sızdırsınlar üvey evlat muamelesi resmen ya:vur
sen bu üvey evlat meselesine takmış durumdasın :D gerçe şaka maka naviye pakistan kodları bile düştü daha türkiye yok her yönden üvey evlat muamelesi görüyürouz el kaide korkusuna pakistana hemen upload ettiler kodları :ehe:ehe

marsharun

marsharun

Üye
sen bu üvey evlat meselesine takmış durumdasın :D gerçe şaka maka naviye pakistan kodları bile düştü daha türkiye yok her yönden üvey evlat muamelesi görüyürouz el kaide korkusuna pakistana hemen upload ettiler kodları :ehe:ehe
Bence Türk'leri test ediyorlar nasıl küfür ediyorlar diye:ehe:d:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

MtaX

Üye
Belle çıktı hacı siz hala "Anna"da mı kaldınız :)

KO9

KO9

Üye
sonunda annama kavuştum grrçekten beklediğim gibi mükemel oldu dikey klavye süper hız süper harbi sanki eski programlar buna olmucakmış gibi geldi ilk kurunca sanki yeni b.i sistem gibi aynı görüntü süper hız şöle düzgün bi belle çıkarsa onada geçmek lazım germany variantını yüklemek gerçekten sorunsuz telefon ilk açılışta türkçe seçili olarak geliyor herkese tavsiye ederim. Korkmanın ecele faydası yok birde o büyük dosyaya gerekde yok

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yattık kalktık yine türkçe yok :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Eric_draven

Üye
eğer ingilizce kullanmak fark ettirmeyecekse direk belle ye geçin size yemin ederim telefonunuzu tanımayacaksınız :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
geri dönüş varmi belleden?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
belle den geri dönüş var arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: septisist
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
o değilde akşam eve gelince türkiye varianti yüklü olsada telefonu flashlasam

haliloz95

Üye
vay be sonunda beklenen anna çıktı hepimize hayrlı olsn. ama ben flash tan tırsıyorum ovi yi bekliycem :)

Üst Alt