15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
sıra 5800 da annadan sonra diyoduk hadi hayırlısı

berkeesmer

Üye
Dead flash atmayı bilen özel mesajla ulasabilir mi ?

marsoy

marsoy

Üye
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - firmware: Flashing file 'c:\program\files\nokia\phoenix\products\RM-596_M003.44.emmc.fpsx'is not found

arkadaşlar sürekli bu uyarıyı alıyorum euro2 - ve germany indirdim ikisindede bu uyarı gelyor bilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm bir anna sever daha bireye katmış olursuznuz :d:

cabal21

cabal21

Üye
ya bos bos konusmayin guncelleme geldi iste. Siz gene turkiyeyi bekliyonuz. Ben amerika versiyonunu bekleyecem. En gec amerika yayinlaniyor.

gokmena

gokmena

Üye
Belle den sonra da Symbian Fine çıkacakmış galiba

Dampierre

Dampierre

Üye
bellenin orjinali cikti fine i kaldi

den1905

den1905

Üye
Getting list of files to be flashed: 0x84210010(-2078212080) - firmware: Flashing file 'c:\program\files\nokia\phoenix\products\RM-596_M003.44.emmc.fpsx'is not found

arkadaşlar sürekli bu uyarıyı alıyorum euro2 - ve germany indirdim ikisindede bu uyarı gelyor bilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinrm bir anna sever daha bireye katmış olursuznuz :d:
dosyaları ındırırken en alttakı dosya hata verdiği isimli dosya onuda indirirsen yapabılırsın en azından ben oyle yaptım.

emincik46

emincik46

Üye
ya beyler benmki c6-01 navifrimden yüklicektmde code 059c260 bu kodu göremedm bnm tlfonun kodu bu orda siz hangisi yüklüosnz ?

anil_sz

anil_sz

Üye
bende siyah n8 var flaslamam için euro2_dg_germany (0599762) mı indirmem gerekiyor acaba ?

emincik46

emincik46

Üye
beyleeer c601 türkiyeee geldii yumuluuunnn!!!

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi

görünen dosyaları RM-596 klasörüne koymadıgın.. yani ordaki yol yanlış gibi.

• Beğen
Tepkiler: marsoy
emincik46

emincik46

Üye

OzGuRKnowN

Üye
Navi Hata veriyo Ben hala O kadar uğraşmaya rağmen Orjinal TR Versiyonunu bekliyorum hiç merakta etmiyorum Çünkü hevesimi aldım annadan :o Sıra Bellede Sonra Fine'de Sonra Birde dede kaldı bakalım hayırlısı :D

Dampierre

Dampierre

Üye
clear local cache yapin gorursunuz o zaman

den1905

den1905

Üye
Bu 24.1 hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

ByPotter

ByPotter

Üye
ben alman annasni indirdim 330 mb falandi yanlış mi indirdim yoksa bu civarlarda mi?

marsoy

marsoy

Üye
:tşk:arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tşkler şuan anna kullanıcısıyım ama türkiye gelmişse ayıp etmiş ben yükledkten sonramı gelr yahu :off:

Üst Alt