Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
arkadaslar phoenixten RM-596_MOO4.44.emmc.fbsx not found dye bi hata aldm...naviye baktm işaretki dosyalar arasnda o yok smdi onu indirip RM-596nın içine atıp öle denycem bsy olmaz dmi ??
o dosya 16 gb kendi hafızasının dosyası olsada olur olmasada böyle problem :-))onu firmware update dediğinde yazılımı sectikten sonra altta options kısmına bas orda en altta dediğin eksik dosya kırmızı işaretli olur onu seç delete de sonra ok den kapat büyük bir ihtimal phoenix 2011 versiyonunu kullnıyorsun sonra refurbishden yüklersin sorun vermez ok yoksa 1 gb dosya büyük yani uğraşmana gerek yok...
dayanamadım kurdum belleyi dostum ) demistim tesekkur edicem die tesekkür ediorum guselmiş gercekten anan ya geri donus nasıl yapılır onu tam bilmiyorum yalnız yardımcı olurmusun
Hadı hayırlısı bak telefoncuya dgl sana emanet edecem telefonu ona gore phoenix in 2011 mi 2010 surumunu mu ındıreym ?
dreamwalker1979
Üye
ha bu arada arkadaşlar tr versiyonu cıkmadı degilmi bana dark grey için lazım navifirm calışmıyor bende elinde german versiyonu türkçe secenekli olan varsa paylaşabilirmi dosyalarını.bu arada eksik dosyayı dediğim gibi yapın flashta sorun yaşamazsınız o hata için cok kafayı yedim yabancı sitede sagolsun cevabını almıştım sonuç başarmıştım ... :-))