15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

koray6666

koray6666

Üye
walla germany versıyonu yukledım cok hızlı ayrıca ınternete acayıp hızlanma war dıger uygulamalarda calısıyor hıcbırı sılınmedı turkce oldu zaten turkceyı beklemeye gerek yok bencede super tek kelımeyle arkadaslar

rafet383838

rafet383838

Üye
tesekkurler en ıyısı belklemek galıba bılmıyorum cunku yapmasını bılgı ıcın saol

mustimix41

mustimix41

Üye
telefonu formatlamadan attım müziklerim kaybolmus fakat resimlerim duruyor ve yükledigim oyun ve pro ların kısayol simgeleri kaybolmus fakat uygulama yoneticisinde yukklu gorunuyordu onları sildim tekrar yukliycem baska sorunun yok yuklemek isteyenler ona gore yedeklerini alıp ta yuklesinler ben almadım :))) ama ne olursa olsun eskisinden güsel hem kullanıs hem performans hemde gorunus acısından :))))))

time_shift

time_shift

Üye
arkadaşlar kimse ürün koduna aldırış etmiyo sanırım bende 059D954 ürün kodlu beyaz N8 var . euro2_wh_germany(0599820) yüklemem lazım heralde bu mantıklamı yükledi yükleyenler . rengine göre? ürün kodu tutmasada ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes dogru dyosun da wala canıma tak etti artk kac aydır...braz anlatrsan yaparm heralde..suan indiryorum zaten yazılmı

serkanet

Üye
ne güzel dosyalar gitmeden flash atacaktım ama dead phone oldu hayırlısı böyleymiş şu an dead phone attım alman variant anna flashlıyıcam tekrar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes braz anlatrmısın bana nasl yaplyo ? ben suan yazlmı indiryorum ama flash nasl atılyo onu blmiyorum

serkanet

Üye
phoenixi kurucan program files nokia klasöründe producta bi klasör açıcan RM-596 diye (aradaki tireyi unutma) naviden indirdiğin yazılım dosyalarını bu klasörün içine atacaksın daha sonra phoenixe girip file kısmından open product dan arama kriterine rm-596 yazıcaksın daha sonra scan for product dedikten sonra aşşağıda telefonun bilgileri görünüyor sonra flashing kısmından firmware update diyeceksin açılan pencerede 3 noktalı bi buton var ordan seçeceksin producta attığın yazılımı daha sonra refurbish diyerek flash atıcaksın umarım dead phone olmaz win 7 de bazen çalışmayı durdurabiliyor phoenix

marsharun

marsharun

Üye
inanmıyorum ya anna geldi:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
İndirdiğin dosyaları RM-596 diye bir klasör oluşturup içine atıyosun snra c/program files/phoneix/product a atıyosun bu klasörü snra phonexi açıp kabloyla bağlıyorsun n8i yalnız ovi suite açık olmasın. snra orda opendan scan product a tıklıyosun biraz snra altta yazar rm 596 diye. bu sefer flashing yerine geliyorsun firmware update snra da orda seçiyosun rm 596 variantını refurbishe basıyorsun.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hmmmmm....kardes bnm ki win 7 yaaa.....:hmmm

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar dosyaların boyutu 271 mb olarak indi doğru mu eğer sizde de böyle ise hemen flash atıyorum..

serkanet

Üye
kesin demiyorum ama ben 2 kere dead phone yaptım amacımda laptopdan güncelliyimki bataryası takılı elektrik gitme durumunda dead phone olmasın ama aksine win 7 de flashladığım için dead oldu :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes tsk ederm cok sagol..ama bnm pc win 7 phoenix bazen sorun cıkartıyomus win 7 de napsam bilemedm wala...dead phone olmayalm bi de.....

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
kesin demiyorum ama ben 2 kere dead phone yaptım amacımda laptopdan güncelliyimki bataryası takılı elektrik gitme durumunda dead phone olmasın ama aksine win 7 de flashladığım için dead oldu :)
Win 7 yle alakası yok bence virüs programı falan alakası vardır phoneix 2010 kullanın.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes wala gözümü korkuttun smdi baya ne yalan söyleyeyim...:hmmm

----------Eklendi @ 00:41:26 ---------- Yazıldı @ 00:41:00 ----------

korktum smdi wala...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
virüs programımda yedi yirmi dört açık şu güne kadar 50 kere flaş atmışımdır windows 7 ultimate hiç bi sorun olmadı... .s.s. sistem windows yedi ise virüs programı olarak microsoft security essentialsı ineririm bedava ve sorunsuz...

etherkes

etherkes

Üye
vay be yorumlarin arasnda 7saniye var ne guncelleme ama :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Asıl güncelleme bellleee :D

Üst Alt