Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
Cruzer_Contour
Üye
bencede ben yarın işten gelince flashlarım mis gibi...
kardeş nasıl açtın server kapanmış bende n8 ile ilgili 22.14 te hiçbişi yok eğer indirdiysen msn versem atarmısın bana flash dosyalarını 7/24 dua ederim akşamdan beri indiremedim bende bi sorun var sanrm :S
kardeş nasıl açtın server kapanmış bende n8 ile ilgili 22.14 te hiçbişi yok eğer indirdiysen msn versem atarmısın bana flash dosyalarını 7/24 dua ederim akşamdan beri indiremedim bende bi sorun var sanrm :S
tr de nokia nın satış potansiyeli oldukca fazla olmasına rağmen bu yazılımlar hep bize en sonra geliyor arkadaş malezyadan kazakistana kadar hepsi var türkiye yok berbet bir durum
resulalan
Üye
c7 için çıkıyo ama n8 için çıkmıyo navide arkadaşlar çok yüklenme oldu heralde adamlar server ı kapattı
polluxea♪
Üye
cook varmıdır kardes yaa ?? bu flash olayndan flanda anlamıyorum risk etmek istemyorm mecbur beklycem oviyi...kac güne düşer ki ortalama ??
tr de nokia nın satış potansiyeli oldukca fazla olmasına rağmen bu yazılımlar hep bize en sonra geliyor arkadaş malezyadan kazakistana kadar hepsi var türkiye yok berbet bir durum