15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bencede ben yarın işten gelince flashlarım mis gibi...

WebStyle

WebStyle

Üye
n8 siyah için euro dg germany dosyalarını indir ülke kodları farklı fakat türkce war ve turkce olarak kullanıma acılıyor telefon

Tamam hocam seçtim onu resim de gösterdiğim üzere başka birşey işaretlememe gerek var mı yoksa direkt indireyim mi? 8 dosya seçili şu anda.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yaw şu oviye gelse de ugrasmadan yüklesek yaaa :hmmm

erhane

Üye
Tamam hocam seçtim onu resim de gösterdiğim üzere başka birşey işaretlememe gerek var mı yoksa direkt indireyim mi? 8 dosya seçili şu anda.

kardeş nasıl açtın server kapanmış bende n8 ile ilgili 22.14 te hiçbişi yok eğer indirdiysen msn versem atarmısın bana flash dosyalarını 7/24 dua ederim akşamdan beri indiremedim bende bi sorun var sanrm :S

WebStyle

WebStyle

Üye
kardeş nasıl açtın server kapanmış bende n8 ile ilgili 22.14 te hiçbişi yok eğer indirdiysen msn versem atarmısın bana flash dosyalarını 7/24 dua ederim akşamdan beri indiremedim bende bi sorun var sanrm :S

Hocam daha bende indiremedim. :) eksik dosya var mı yok mu arkadaşlardan yardım alıp ondan sonra indirme işlemine başlayacağım

erhane

Üye
bende dönen şey hemen duruyor birşey yok ortada :S

mustimix41

mustimix41

Üye

ben aynen sandece navide secili olanları aynn indirip yukledim mis gibi

yukledikten sonra telefon kendine gelince bir kez kapatıp ac telefonunu ...

talhayar

talhayar

Üye
arkadaşlar hiçbir sıkıntı yok. türkiyeyi beklemenin anlamı da yok =)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
WebStyle

WebStyle

Üye
ben aynen sandece navide secili olanları aynn indirip yukledim mis gibi

yukledikten sonra telefon kendine gelince bir kez kapatıp ac telefonunu ...

Tamam hocam sağolasın. Şu anda indirmeye başladım..

mustimix41

mustimix41

Üye

clear local cache tıklayıp tekrar ara

erhane

Üye
yok kardeş yook :(:(

ager34

Üye
tr de nokia nın satış potansiyeli oldukca fazla olmasına rağmen bu yazılımlar hep bize en sonra geliyor arkadaş malezyadan kazakistana kadar hepsi var türkiye yok berbet bir durum :vur

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
resulalan

resulalan

Üye
c7 için çıkıyo ama n8 için çıkmıyo navide arkadaşlar çok yüklenme oldu heralde adamlar server ı kapattı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
cook varmıdır kardes yaa ?? bu flash olayndan flanda anlamıyorum risk etmek istemyorm mecbur beklycem oviyi...kac güne düşer ki ortalama ?? :hmmm

resulalan

resulalan

Üye
tr de nokia nın satış potansiyeli oldukca fazla olmasına rağmen bu yazılımlar hep bize en sonra geliyor arkadaş malezyadan kazakistana kadar hepsi var türkiye yok berbet bir durum :vur

işte bu yüzden nokia yı hiç sevmiyorum üvey evlat muamelesi yapıyo bize

Üst Alt