15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
arkadaslar nokia beta labs dan ,nokia software updateri indirin onunlada güncelleme yapabiliyorsunuz,ovi de yokken güncelleme orada oluyor cogu kisiler oradan yapmis güncellemeyi.

resulalan

resulalan

Üye
pro yu tekrar download et kardes bide ole dene umarım olur

yok arkadaşlar tekrar indirmenize gerek yok serverlarda sıkıntı var sabaha düzelir heralde birde benim tavsiyem bekleyin zaten çok yakın zamanda türkiye variantı çıkar onu yüklersiniz

serkanet

Üye
beyler phoenix klasörüne RM596 klasörü olarak atıyorum dosyaları dp1.0 2.0 cannot bi identified diye hata alıyorum neden acaba

WebStyle

WebStyle

Üye
polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar n8 siyah için euro 2 dg germanyde 8 adet dosya war dmi ?? bende 8 tane görünyo da

serkanet

Üye
tamam araya tire koydum RM-596 diye flashlıyo şu anda

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ben suan indiryorm gayet hızlı wala

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaslar n8 siyah için euro 2 dg germanyde 8 adet dosya war dmi ?? bende 8 tane görünyo da

Evet arkadaşın biri aynen orada işaretli olan dosyaları indireceksin dedi bende şu anda indiriyorum 8 adet dosyayı.

burakcakay

burakcakay

Üye

Evet kardeş işaretli olanları indir sadece. Dokunma başka bir şeye. Bende indirdim. Telefon şarj olmasını bekliyorum dolunca flashlıycam. Bu arada dosyaları upload ediyorum. Navide sıkıntı yaşayan arkadaşlar için N8 Dark Grey dosyalarını upluyorum. Yarım saat sonra linki koyarım.

fatih982

fatih982

Üye
c 7 ye almanya yazılımını yükledim türkçe olarak başladı cihaz özelliklere bakıcam

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sen bu flash olayında tecbübelysen bana bi yardm et gözünü seveyim

serkanet

Üye
offffffff phoenix yanıt vermeyi kesti telefon dead dead flash pr 1.2 atıyorum sonra anna yüklüycem :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar yavaş yapın bence.. Eğer problemin varsa serkanet pm at çözeriz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sen bu flash olayında tecbübelysen bana bi yardm et gözünü seveyim

serkanet

Üye
telefonu diriltmeye çalışıyorum sorun olursa yazarım

rafet383838

rafet383838

Üye
oviye veya telefona guncellemesı acaba ne zaman gelır arkadaslar bılmeyenler ıcın bılgı verırsenız sevınırız sımdıden tesekkurler

serkanet

Üye
polluxea flash olayını daha önce yapmadıysan atma yoksa benim gibi uğraşırsın hele dead phone olayını bilmiyorsan tarayıcını kapat ovi ye gelene kadar bekle

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
polluxea flash olayını daha önce yapmadıysan atma yoksa benim gibi uğraşırsın hele dead phone olayını bilmiyorsan tarayıcını kapat ovi ye gelene kadar bekle
İlk bende böyle düşünüyordum ancak çin annasını yükledim sonra belleyi yükledim sorun olmuyor..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
c7 yüklüyorum bende...

Üst Alt