Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Arkadaşlar bende QT den dolayı OVİ açılmıyor anna'yı siitede paylaşabilecek olan var mı ? Ve bu ovi sorunu Anna yüklenmesini engeller mi
_ardaa
Üye
Diyoruz ama dinleyen yok, arkadaşlar şimdi Alman kodunu yüklüyorsunuz da en geç yarına TR kodu da gelir o zaman nasıl TR koduna dönerim diye konu açarsınız, birkaç saat için niye riske giriyorsunuz ki
aynen bende de yok arkadaş 14.2 ye bakıyor olablir mi .s
Cruxman
Üye
o sorunu alan arkadaşlar kapatıp tekrar açın programı düzeşiyor ... ama bana biri nasıl yapıldığını yüklendiğini inciğini cıcığını anlatabilir mi ? hiç bir bilgim yokta :/ teşekkürler
Türe
Üye
anlattım ya . print screen yap donatılardan painte gir yapıştır de farklı kaydet diyip masaüstünü seç sonra da onu ımageshack e yukle orda forum adı altındaki linki buraya getir grafik ekleye yapıştır bu kadar
devil____boy
Üye
olabilir
serkanet
Üye
arama kriterine turkey yazdım arkadaş rüyada galiba aynen yok c7 m yok ama sırf meraktan
_ardaa
Üye
Galiba heyecandan 14.02'ye baktı arkadaş olur böyle şeyler
catdog136
Üye
yatın uyuyun artık yarın sabaha yaparsınız o zamana gelir