15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
silwerwhite için euro 2 wh germany 0599820 mi indireceğim arkadaşlar bi cevap veren olursa çok sevinirim
Kardeş benim n8 mavi,bende germany blue indirdim.sende cihaz rengine göre olan germany sürümünü indir bence

ayhan_44

ayhan_44

Üye
annayı yükledim müzik çaları bi açtım 1000 küsür tane mp3 buldu başladı ronalda messi diye saymaya bu mp3leri nerden silebilirim lütfen yardım

Türe

Türe

Üye
C7 ye geldi az bekle kendini 2 ayrı iş çıkarma birazdan n8 de gelir

----------Eklendi @ 22:27:59 ---------- Yazıldı @ 22:27:11 ---------

Buraya nasıl resim yükleyebilirim göstereyim..

print screen yap ımageshack e yukle

sabera

Üye
Arkadaşlar bende QT den dolayı OVİ açılmıyor anna'yı siitede paylaşabilecek olan var mı ? Ve bu ovi sorunu Anna yüklenmesini engeller mi

_ardaa

_ardaa

Üye
Diyoruz ama dinleyen yok, arkadaşlar şimdi Alman kodunu yüklüyorsunuz da en geç yarına TR kodu da gelir o zaman nasıl TR koduna dönerim diye konu açarsınız, birkaç saat için niye riske giriyorsunuz ki

----------Eklendi @ 22:29:51 ---------- Yazıldı @ 22:29:19 ----------

Arkadaşlar bende QT den dolayı OVİ açılmıyor anna'yı siitede paylaşabilecek olan var mı ? Ve bu ovi sorunu Anna yüklenmesini engeller mi

Engellemez aksine Anna ile QT entegre olduğu için sorunun da ortadan kalkar büyük ihtimal.

illegalize00

Üye
göremiyoruz c7 türkçe ?

• Beğen
Tepkiler: Türe
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Paniğe gerek yok, acele giden ecele gider :D

Yarına akşama kadar sabır elbet Türkiye'yi de yüklerler.

serkanet

Üye
tamam bekliyim n8 i o zaman geleydi bir :D

debug06

Üye
yemin ederim var.
ekran görüntüsünü nasıl gönderebilirim buraya göstereyim size

Türe

Türe

Üye
hacı sen uyuyon mu bence rüyanda görüyon onu :d:

debug06

Üye
bana biri buraya nasıl resim ekleniyor söylesin

Cruxman

Üye
o sorunu alan arkadaşlar kapatıp tekrar açın programı düzeşiyor ... ama bana biri nasıl yapıldığını yüklendiğini inciğini cıcığını anlatabilir mi ? hiç bir bilgim yokta :/ teşekkürler

Türe

Türe

Üye
anlattım ya . print screen yap donatılardan painte gir yapıştır de farklı kaydet diyip masaüstünü seç sonra da onu ımageshack e yukle orda forum adı altındaki linki buraya getir grafik ekleye yapıştır bu kadar

devil____boy

Üye
olabilir :aha:

serkanet

Üye
arama kriterine turkey yazdım arkadaş rüyada galiba aynen yok c7 m yok ama sırf meraktan :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Galiba heyecandan 14.02'ye baktı arkadaş olur böyle şeyler:)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
catdog136

catdog136

Üye
yatın uyuyun artık yarın sabaha yaparsınız o zamana gelir :D

Üst Alt