Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
serkanet
Üye
boş değil dostum naviye herkez çullandı lag var yavaş geliyor
bak bunu sen diyince fark ettim ama ben yeni sürümde gördüm Elopa küfür etmeyin dedim adam masus yapıyo sanırım.
Valla yalan demedim
devil____boy
Üye
karışıklık olmuş belli ki ondan kaldırmışlar
debug06
Üye
belki o anda tamamen yuklesem telefonada yuklesem benim telefon cozutacaktı
Abi tuzak bunlar
devil____boy
Üye
akşam 6 dan beri bir değişiklik yok tr yüklenmesi neden bu kadar zor oluyor anlamadım gitti..
realtarkan
Üye
c7 de 24.01 geldi :S bu ne şimdi
bulutsuzgece
Üye
C6-01'in Anna'sı OVİ'ye düşünce indiririm.
Herkesin çullandığı akşamda indirip de Anna'dan önce Babba'yı bulmaya niyetim yok
forbidden5
Üye
Aceleye gerek yok 1-2 güne ovi ye düşer tahminim bu kadar bekledim iki gün daha beklerim tabi navi ye tr gelirse o başka yükleyenler biraz bahsedebilirmi memnun kaldılarmı + ları neler - leri neler gibi gözle görülür bi hızlanma olduğu söyleniyor ama nedense görmeden inanamıyorum
eğer ki türkiye demek istemişsen ben hala türkiye kodunu göremedim
burakcakay
Üye
Telefonum N8 Dark Grey. euro2_dg_germany su anda indiriyorum hızlı iniyor ya allahtan. Hayırlısı bakalım. Problemsiz kurup deneyebilirsem görüşlerimi paylaşacağım.
Telefonum N8 Dark Grey. euro2_dg_germany su anda indiriyorum hızlı iniyor ya allahtan. Hayırlısı bakalım. Problemsiz kurup deneyebilirsem görüşlerimi paylaşacağım.