haklısın ben de dayanamadım almanı annayı yükledim ama insan elbette orjinal firmware olsun istiyo.ama bu kadarına da çüş, pes, oha... ne diyeceğimi şaşırdım ben artık!! PR 1.2 çıktığında da beklediğimi hatırlıyorum ama bu kadar sürmemişti. Belle çıktığın da demek ki ohooooo 2 yıl bekleriz artık
arkadaşlar kızmayın ama bişe diycem,bu adamlar resmi açıklamada ağustos sonu demedimi ? bırakın daha bugün ayın 24'ü bu ayın 5 gün daha bekleyin bilemedin en fazla 10 gün daha beklersiniz adamlar ağustos sonu dedi ateş püskürmenin anlamı yok..ben alman versiyonu kullanıyorum annayı yükledikten sonra 1 saat telefona doymuycaksınız hızdı stabillikti ana ekran geçişleriydi falan sonra biraz daha inceliyceksiniz ve ertesi gün yine aynı olcak bakın görün ben n8 e ilk yüklediğimde ağzım açık kalmıştı süper olmuş diye ama şu an yine aynı...yani fazla bi ümit bağlamayın ama belle mükemmel geliyor...
Arkadaşlar annayı yükledikten sonra belleyide yükledim hiç memnun kalmadım belleden efekler hoş tarayıcı hızlı ama java çalışmıyo oyunları açmıyor annaya dönücem
arkadaşlar 23.08.2011 tarihi saat 12:00 civarında nokia destek hattından arkadaşlar aradı. ve net olarak bugün yarın gelecek ama bayram sonra garanti dediler. biraz kıvırtma görüyorum ancak yurt dışında su anda var ise yakında gelir. acele etmeyin. sabırlı olun.
Euro2_Germany flash konusunda teamviwerden yardım isteyenler . yazsın veya arasın ( profilimde AIM yazan cep telefonum ) ofiste olduğum sürece yardımcı olmaya çalışırım.
Arkadaşlar annayı yükledikten sonra belleyide yükledim hiç memnun kalmadım belleden efekler hoş tarayıcı hızlı ama java çalışmıyo oyunları açmıyor annaya dönücem
arkadaşlar ben telefondan pek anlamazdim taaki bizim forumu bulana kadar. Eminolun telefonu flaslayip alman annasi yüklemek hiç de zor değil. Karşılaşabileceğiniz her sorunu mutlaka yaşamış biri olduğundan çözümü bulmanız hiç de zor değil. Ben yine de deneyin ve boşuna beklemeyin derim.