Şuan itibariyle alman annası yükledim türkçe dilini ve türkiyeyi seçtim herşey harika çektiğim eziyete deymedi keşke bastan yapabilseymişim.. orjinalden ne farkı var kii
Şuan itibariyle alman annası yükledim türkçe dilini ve türkiyeyi seçtim herşey harika çektiğim eziyete deymedi keşke bastan yapabilseymişim.. orjinalden ne farkı var kii
Tr olarak fark yok ama kendi kodumuz ile flashlamak çok daha iyi. Alman annası bazı programlar da sanırım problem çıkartıyor. (Gerçi ben tekrar flash atacağım diye telefonu bir çöp bile yüklemedim.) Birde saat sorunu var.
nokia sitesindeki geri sayım Tr sürümü olmasın ... Nokia'nın Türk'lere kıyağı deermişim... Bu ne la .. milleti kazık ettiler ... vietnam sürümü bile çıkıyor da ..
rezillik ya. Resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bizde artık üvey baba olarak görürüz nokia yi. Baba şefkatini ve ilgisini başka yerlerde arama vakti gelmiş demek ki.
arkadaşlar ben telefondan pek anlamazdim taaki bizim forumu bulana kadar. Eminolun telefonu flaslayip alman annasi yüklemek hiç de zor değil. Karşılaşabileceğiniz her sorunu mutlaka yaşamış biri olduğundan çözümü bulmanız hiç de zor değil. Ben yine de deneyin ve boşuna beklemeyin derim.