15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Turkuaz0

Üye
phoenix de ne sorunla karşılışıyorsun kardeşim? yardımcı olurum belki. bi de jaf var ama ben 5800 onla flaş atıyorum bu nasıl olur bilmiyorum aynı şekilde oluyor mu acaba .s
kardeşim teşekkürler öncelikle, benim problem yaşadığım nokta "..." butonuna bastığımda hep hata alıyorum yerlerini tanımıyo phoenix neden bi tek bende böyle oluyo galiba

kardes enn saglan phoenix atyo walla..hata ne bi söle yardmcı olallm ??

waala jaf fln hikaye...phoenix saglam atyo wala

kardeşim teşekkürler öncelikle, benim problem yaşadığım nokta "..." butonuna bastığımda hep hata alıyorum yerlerini tanımıyo phoenix neden bi tek bende böyle oluyo galiba
bence şuan flaş atma kardeşim büyük ihtimal bu hafta sonuna kadar türkçesi gelicek öyle atarsın olmadı sorunu tam olarak anlamadım ama phoenix yardımcı program yardımıyla kaldırıp kayıt defterinde falan dosyları silip navifirmden dosylarını indirip dead flaş at istersen herşeyi baştan bi şekilde istersen ben senin pcne bağlanıp yapabilirim.. yarın akşam..

kardes 8 tane dosyayı RM-596 klasorüne atıp c:/prog.files/phoneix/product'a attnmı ?? bulunamadı dyo ya da yanlıs attın...??

Turkuaz0

Üye
kardes 8 tane dosyayı RM-596 klasorüne atıp c:/prog.files/phoneix/product'a attnmı ?? bulunamadı dyo ya da yanlıs attın...??
attım attığım halde böyle herkez atınca düzelir diyo ama ben bu sorunu 1 haftadır yenemedim

----------Eklendi @ 20:40:18 ---------- Yazıldı @ 20:39:47 ----------

onu naslı başarıcaksın kardeşim.?

wala kardes navi'den dosyaları eksikte indirms olablrsn cnkü bi dosya bulunamadı diyo..bdaha indirip denedinmi hcc ??

Turkuaz0

Üye
bir yanlışlık varmı arkadşlar şu şekilde attım ???

wala kardes yanlslık yok gibi yaaa...ama ne eksikk ​

arkadaşlar dead usb flashing nasıl yapılıyor yani bizim n8 i kvk yapamayıp geri verdi şimdi nasıl kurtarabiliz yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum aşamaları nelerdir neler yapmak lazım ben denedim phoenix hata verdi (RM-596 /DP1.0 / DP2.0 ) gibi

----------Eklendi @ 20:55:47 ---------- Yazıldı @ 20:54:14 ----------

verdiğimde tel acılıyordu fakat işlem yapmıyordu şimdi ise açılmıyor sadece titreme ver

Turkuaz0

Üye
ben telefonu mu flaşlerken hata oldu dead flaş atmayı bilmiyordum o zaman da bana teamwiwerdan bağlanıp birisi yapmıştı. şimdi öğrendim kendim yapıyorum
ne zaman yapabilirsin peki yardımına ihtiyacım var gerçekten ?

----------Eklendi @ 21:01:36 ---------- Yazıldı @ 21:01:19 ----------

kardes bu flash konusunda daha tecrübeli arkadaslar war istersen bi de onlara sor valla yardm etmek cok isterdm de bende tam anlamadm...bi bak sen buraya http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html