15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

gokaycan

Üye
arkadaşlar şimdi müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bana da bu hafta gelecek diyor. 3. Dünya ülkelerine bile anna gelmişken türkiyeye gelmemesinin sebebi nedir dediğimde ise ülkelere göre telefonların içeriği ve işleyişi değişiyor ve çalışmalara başlama süreleri farklı dedi. Bu yüzden geç geliyormuş türkiyeye. Tabi kim inanır orası ayrı bir konu.

debug06

Üye
evet bu kadr takıntı yapmayalım cumaya kadar bekleyelim bencede ama şuda ilgimi çekti BELLE hcklamışlar dowlanda sunuyo adamlar ?

Size diyorumki. o adamların hiç bi bilgisi yok. sertacında yok yada bi başkasınında.tamamen konuşmayı sonlandırmak adını konuştuğu laf söz uydurma..

Turkuaz0

Üye
Size diyorumki. o adamların hiç bi bilgisi yok. sertacında yok yada bi başkasınında.tamamen konuşmayı sonlandırmak adını konuştuğu laf söz uydurma..
Linki denediniz mi ilgimi çekti BELLE Mİ YÜKLESEK ?

valla vietnamdaki,suriyedeki veya somalideki gsm bantlarında sorun yok bizdekinde var.neremizle gülmemiz gerek acaba

Konu Sahibi
Valla bence dağıtılan ülkelerde ( SIP - VOIP ) yani internet üzerinden telefon servisi veren şirketler serbest çalışabiliyorlar. Ama bizim uyanıklar yıllardır buna izin vermiyor. Ve Annada bu sistemi destekliyor . bence önce onu yazılımdan çıkarın öyle sürün demişlerdir bizim gsm operatorleri.

Turkuaz0

Üye
ARkadaşlan SYMBİAN Belle ingilizce olması lazım sanırım denemek isteyen olur belki...

Anlamadım peki navifirmde ve ovi suitte neden yok.Bilgisayardan yapalım güncellememizi.

----------Eklendi @ 17:42:05 ---------- Yazıldı @ 17:39:51 ----------

Artık can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Nokia'nın ne düşündüğünü bilemem ama kendimi enayi yerine koyulmuş gibi hissetmeye başladım.

la bu nedir kaç gündür çıkmadı siz ıphone 4 e geçin ios5 çoktan çıktı.hem de dünyala aynı günde

Arkadaslar direk symbıan belle'yi yuklemeyın cunku anna ile belle farklı ozellıkler getırıcek telefonlara ornegın anna ; dık konumda qwerty klavye - menu gecıslerının hızlanması gıbı... Direk belleyi yuklersenız bunlardan yoksun olup telefonu çökertebilirsiniz mert'ten demesi

200. Sayfaya doğru hızlı ilerliyoruz , Anna daha çıkmazsa 300ü filan görür

millet symbian belle kullanıo biz anna yı bekliyoruz vay annasını yaaw

yaww arkadasslarr ne beklyosnuzz yaaa atın germany'i gtsinnnnn

bende navifirm hata veriyor ama sizde de öyle mi?

arkadaşlar bu navifirme nerden giriliyo ya . linkini yazarmısınız

linki yazıyorum:

Turkuaz0

Üye
yaww arkadasslarr ne beklyosnuzz yaaa atın germany'i gtsinnnnn
anna atın diyorsun ama phoenix hep sorun veriyo flaş atılmıyo =( acaba baska hangi program ile flaş atılır bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz zahmet olaşsa yardım lütfenn.

anna atın diyorsun ama phoenix hep sorun veriyo flaş atılmıyo =( acaba baska hangi program ile flaş atılır bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz zahmet olaşsa yardım lütfenn.

jaf ile atarsın ama phoenix her zaman problemsizdir bana...

phoenix de ne sorunla karşılışıyorsun kardeşim? yardımcı olurum belki. bi de jaf var ama ben 5800 onla flaş atıyorum bu nasıl olur bilmiyorum aynı şekilde oluyor mu acaba .s