arkadaşlar şimdi müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bana da bu hafta gelecek diyor. 3. Dünya ülkelerine bile anna gelmişken türkiyeye gelmemesinin sebebi nedir dediğimde ise ülkelere göre telefonların içeriği ve işleyişi değişiyor ve çalışmalara başlama süreleri farklı dedi. Bu yüzden geç geliyormuş türkiyeye. Tabi kim inanır orası ayrı bir konu.
Valla bence dağıtılan ülkelerde ( SIP - VOIP ) yani internet üzerinden telefon servisi veren şirketler serbest çalışabiliyorlar. Ama bizim uyanıklar yıllardır buna izin vermiyor. Ve Annada bu sistemi destekliyor . bence önce onu yazılımdan çıkarın öyle sürün demişlerdir bizim gsm operatorleri.
Valla bence dağıtılan ülkelerde ( SIP - VOIP ) yani internet üzerinden telefon servisi veren şirketler serbest çalışabiliyorlar. Ama bizim uyanıklar yıllardır buna izin vermiyor. Ve Annada bu sistemi destekliyor . bence önce onu yazılımdan çıkarın öyle sürün demişlerdir bizim gsm operatorleri.
Arkadaslar direk symbıan belle'yi yuklemeyın cunku anna ile belle farklı ozellıkler getırıcek telefonlara ornegın anna ; dık konumda qwerty klavye - menu gecıslerının hızlanması gıbı... Direk belleyi yuklersenız bunlardan yoksun olup telefonu çökertebilirsiniz mert'ten demesi
anna atın diyorsun ama phoenix hep sorun veriyo flaş atılmıyo =( acaba baska hangi program ile flaş atılır bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz zahmet olaşsa yardım lütfenn.
anna atın diyorsun ama phoenix hep sorun veriyo flaş atılmıyo =( acaba baska hangi program ile flaş atılır bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz zahmet olaşsa yardım lütfenn.
phoenix de ne sorunla karşılışıyorsun kardeşim? yardımcı olurum belki. bi de jaf var ama ben 5800 onla flaş atıyorum bu nasıl olur bilmiyorum aynı şekilde oluyor mu acaba .s