15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

anladım ıyı bakalım gözlerı aydın o zaman bız beklıyoruz daha

o degli de 5800 da dikey qwerty nasıl oldu anlamadm...hem ekran hassas dgl hemde kücük yani..garipp

yanı evet abancan basmak ıcın pek ıse yaramaz gıbı

benceede yaramaz yani kullanssız olr...

aynen eskı sıstem daha ıyı bence onlarda babamdada var dusunemıyorum öle oldunu zaten zor basıyo alısmısız bız c7 n8 onlar zor gelıyo artık bıze

tabii cnmm..yalnzz N8 de 10 numara olmss qwerty yaa süper calsyo we en ufak bi kasma yokk...eskiden alfanumeretikte yazarken kasıyodu makina smdi kaymak gbii walaa

guncelleme gelsınde yapıcam bende hemen navııfmden bılmıorum ben yapmasını

valla hocam saol gerek yok bı kere denedım telefon kafayı yedı turkce dıl kayboldu fransızca oldu gerı yukledım duzelmedı servıse göturmek zorunda kaldım

hmmm anladmm kardes senin agzın yanms bi kezz haklısın ztn gelr yaknda az daha dayan

yanı salı gunu demıs nokıa ama bılemıyorum artık ne zaman gelırse o zaman yuklerız beklıycez

shanol28

Üye
YA NAVİFİRMDEN GÜNCELLEME YAPMAYI ANLATACAK Bİ ARKADAŞ VARMI BEN DAHA BEKLEYEMİYORUM YAPICAM VALLA NOLURSA OLSUN

azıcık daha sabredin yarından sonra bişi kalmıyo vala yarında iş var zaman çabuk geçer pazartesi veya salıda gelir güncellememiz güzel olur hakkatten

Türkçe güncelleme mı Salı günü geliyo Arkadaslar

navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için

WebStyle

Üye
navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için

tr kodları daha yok hocam navi de. olsa zaten 1dk durmam tekrar flashlardım. Almanya kodu ile flashlayanlar da sadece dil de tr desteği var. En doğrusu tr kodlarının çıkmasını beklemekti aslında ama ne yazık ki dayanamayıp almanya kodu ile annayı yükledik.