valla bu flash işi 64 bit windowsda sıkıntı ben 14.2 ye geçerken resmen allahın yardımıyla geçtim tel dead oldu açılmadı pc ölüyken teli görmedi olmadı olmadı sonra kendi kendine açılıverdi biraz şans işi sahurdan sonra bende atıcam anna yı korkunun ecele faydası yok
1.Arkadaşlar ben C7 kullanıyorum.Anna yükledim ama Belle de yüklemek istiyorum.C7 için bi link atıverseniz
2.024.1 Sürüm kodlu Annayı da indirdim.Yine Anna dır Belle falan değildir.Güncelleme yapılmış işte.Başlangıçta wifi bağlanamıyosunuz, Tl gidiyor yüklemeyin bence Tek farkı bu ve topApps uygulaması yüklü geliyor.Türkçe falan da değil
valla bu flash işi 64 bit windowsda sıkıntı ben 14.2 ye geçerken resmen allahın yardımıyla geçtim tel dead oldu açılmadı pc ölüyken teli görmedi olmadı olmadı sonra kendi kendine açılıverdi biraz şans işi sahurdan sonra bende atıcam anna yı korkunun ecele faydası yok
ben win7 64 bit ile annayı update yptım....
herhangi bir sıkıntı olmadı...
çok cabuk bir şkilde tamamlandı...
phenix 2010 üzerine 2011 yükleyip pc reslemeden direk yükledim tele...
ben win7 64 bit ile annayı update yptım....herhangi bir sıkıntı olmadı...çok cabuk bir şkilde tamamlandı...phenix 2010 üzerine 2011 yükleyip pc reslemeden direk yükledim tele...
İndirdiğimiz RM-xxx klasörünü 64 bit windowsda 32 bit program filesa mı 64 bit prgram filesamı koyuyoruz birde şu en büyük dosya olmadanda kesin oluyor demi kotada yok şimdi sabaha kadar çileden çıkar çatlarım ben sahur olsun laptop gelsin bi hele annaya ulaşıcaz inşallah )
İndirdiğimiz RM-xxx klasörünü 64 bit windowsda 32 bit program filesa mı 64 bit prgram filesamı koyuyoruz birde şu en büyük dosya olmadanda kesin oluyor demi kotada yok şimdi sabaha kadar çileden çıkar çatlarım ben sahur olsun laptop gelsin bi hele annaya ulaşıcaz inşallah )
bende win7 64 bit kullnıyorum proğram yolu aynen bu
C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 tabi sondaki klasörü kendin oluşturacaksın o büyük dosya olmadan oluyor defalarca denedim sahsen...:-)) rahat olun anna yükleyene kadar belle yükledik bakalım nasıl en fazla browser ı merak ettim çin annasıyla bariz hız varkı var sevdim bunu :-))
denızhan o dosya olmadan yapms coğu kısı o dosya olmadan yapms htta az once bı knu acldı o sorunun czumune ynelık depo hafızasnı bıcmlendrınce sorun olmuyomus