15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

suat1111

Üye
biri bana yardım etse ne iyi olur

Anußis

Üye
euro2 kurdum gayet stabil tekrar telefonunuzu seveceksiniz. sadece euro2 yazan firmlerden indirin

atoubo

Üye
naviye girdim ama bulamadım güncelleme ile ilgili dosyalarıı

tekno88

Üye
bende yükledim süper olmuş anna

n8 siyahj kulllanıpta anna yı hemen yuklemek isteyenler navi den euro2 dg germany yazılımını yuklerlerse türkce ve sorunsuz kullanabilleceklerini soyleye bilirim ben simdi yukledim super incelemelerime devam ediyorummm

Merhaba navifirm den euro2germany yi c7 me yüklesem sorun olur mu garantisi gider mi sonra türkiye ye geçebilir miyim bunu yapmam çok riskli mi ? yardımcı olur musunuz lütfen

slm,arkadaslar country variante germany de türkce dili var indirebilirsiniz

WebStyle

Üye
Son mesajları takip edemedim. N8 siyah için tam olarak hangisini indirmemiz gerekiyor ? Bir de dosyaların hepsini mi indireceğiz?

Phoenix programını kullanacaksın sonuçta,bence bununla ilgili forumdaki konuyu incelersen iyi olur.

ager34

Üye
Flash derken kardeş yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar daha önce flaşh işlemini yapmamış kullanıcılar aman ha bilğiniz yoksa hiç bulaşmayın telefonu uçurursunuz sonra mazallah garanti dışıda kalıyor o yüzden flaşh işlemini hiç yapmamış olanlara tavsiye etmem riskli bir iş

yardımcı olun lütfen Merhaba navifirm den euro2germany yi c7 me yüklesem sorun olur mu garantisi gider mi sonra türkiye ye geçebilir miyim bunu yapmam çok riskli mi ? yardımcı olur musunuz lütfen

Son mesajları takip edemedim. N8 siyah için tam olarak hangisini indirmemiz gerekiyor ? Bir de dosyaların hepsini mi indireceğiz?

n8 siyah için euro dg germany dosyalarını indir ülke kodları farklı fakat türkce war ve turkce olarak kullanıma acılıyor telefon

ben c7 icin indirdim,navifirmde isaretli olan dosyalari indirmen gerekiyor ayriyeten M004.16.emmc.fpsx dosyasinida indirmen gerekiyor yoksa flash atamiyorsun

_ardaa

Üye
Bugün yada yarın TR koduda yüklenir niye ısrarla başka kodları yüklüyorsunuz ki acele etmeyin geç olsun ama güç olmasın bence.

yardımcı olun lütfen Merhaba navifirm den euro2germany yi c7 me yüklesem sorun olur mu garantisi gider mi sonra türkiye ye geçebilir miyim bunu yapmam çok riskli mi ? yardımcı olur musunuz lütfen
sorun olmaz heralde yükleyenler var bende yüklicem bu gidişle. türkiyyeye illa ki geçersin. çok riskli deil anlatımda forumda mevcut.