15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

gourme

Üye
zaten ben de dahil bi çok arkadaş adam akıllı bi web tarayıcı umudu ile, ille de anna diyor yoksa yemisim annasini

zaten ben de dahil bi çok arkadaş adam akıllı bi web tarayıcı umudu ile, ille de anna diyor yoksa yemisim annasini

tarayıcı içinde ümitlenme bence bu anna sadece belleye geçiş güncellemesi bellede wp ye geçiş güncellemesi gibi geliyor bana

Tepkiler: bayx2002
Web browser,mesaj ekranı,qwerty klavye ve daha stabil bir işletim sistemi annadan şu an beklediğim şeyler.Bunlar olmaz ise zaten telefonu değiştiririm.Çünkü bu reset atmalar,internette donmalar,kasmalar bıktırdı.

symbian anna ve belle güncellemesinden sonra n8-c7 gibi telefonlara büyük güncellemeler çıkartıcaklarmı acaba?

bayx2002

Üye
symbian anna ve belle güncellemesinden sonra n8-c7 gibi telefonlara büyük güncellemeler çıkartıcaklarmı acaba?

symbian Anna ardından 2 tane symbian anna uplate 1 ve 2 diye güncelleme oldu onun dışındada 3 tane Nokia'nın kendine ait telefon programlarının güncellemesi sunuldu.
sanırım eksikleri çok olduğu için, o nedenle zaten yayınladıkları program ve kullanıcılarından gelen hayal kırıklığı ve şikayetler üzerine, bocalayıp ellerine ayaklarına doladılar ve geciktirdiler.

gourme

Üye
tarayıcı içinde ümitlenme bence bu anna sadece belleye geçiş güncellemesi bellede wp ye geçiş güncellemesi gibi geliyor bana
bence belle symbianin sonu wp ye geçiş hali hazırda ellerimizdeki s^3 telefonlar için mümkün olmasa gerek donanımsal olarak bu telefonlarin wp ye ayak uydurabilecegini sanmıyorum aksi halde ancak wp süsü verilmiş birer fosil s^3 olabilirler ancak...

----------Eklendi @ 22:38:07 ---------- Yazıldı @ 21:33:57 ----------

belki de annayi en mükemmel hali ile türkiyede devreye sokmak adına bu kadar gecikmişlerdir haaaa belki de biz, bizi sallamadiklarini düşünürken hata ediyor, onlarsa bizim aşk-ı sevgimizden kudurduklarından bizim için en iyisini istiyorlardır haaa olamazmı? Poly'ANNA'

yerim anna yıda belle yide

Tepkiler: DenizhaNq

NKC7

Üye
konuyu görünce anna çıktı sandım ve bu foruma üye oldum.
Ya arkadaş mutlu son nerde bu 300 küsür sayfa olmuş direk uye oldum.

insanları kandırmayın ya konu başlığını değiştirin yada böyle konu açılmasına izin vermeyin.
Türkiye için Anna yada bellemi çıktı ne sonu ne mutlusu saçmalamayın

tr için çıkmadı ama hollanda yada alman annasında tr seçeneqi var kur onu

mezoart

Üye
Anna hakkında herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar ?
Ne bileyim, Nokıa avrupa'da herhangi bir haber ya da başka kaynaklardan alınan haberler ?

accman

Üye
Anna hakkında herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar ?
Ne bileyim, Nokıa avrupa'da herhangi bir haber ya da başka kaynaklardan alınan haberler ?

perşembeden beri hiçbir değişiklik yok kardeşim..ne yeni bir varyant yüklemesi ne yeni bir haber...

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 gün kadar önce Nokia Türkiye'ye mail atmıştım nerede kaldı bu güncelleme diye. Boş yere aramasınlar diye de telefon numaramı sallamıştım 12345 diye. Fakat nasıl olduysa beni bulmayı başarmışlar ve aradılar demin. FBI gibi çalışmış bulmuş adamlar korktum açıkçası biraz Müşteri memnuniyetini zorlamışlar resmen.

Baştan söylemeliyim ki müşteri hizmetleri hattı hiçbir şey bilmiyor. Onlara ne söylendiyse onu söylüyorlar bize. Hattaki adam Anna güncellemesinin 37. hafta içerisinde çıkmasını bekliyoruz dedi. Yani yarından(pazartesi) pazar gününe kadarki süre içinde. Büyük ihtimalle perşembe günü bana göre.

Belle içinse hala geliştirme ve optimizasyon asamalarında olduklarını söyledi. Ama Belle'nin 1ghz hızında çalışan yeni telefonları(700 701 gibi) için hazırda beklediğini hepimiz biliyoruz yemeyiz biz Hatta Belle N8 için kullanılabilir durumda şuan. Şuan Belle için Nokia Türkiye'nin uyguladığı politika: "Anna'yı görmeden Belle'ye karışma" politikası.

Dayanamayıp Symbian 3'lü telefonlarını satmak isteyen arkadaşlara da biraz bekleyin derim. Iphone 5 çıkınca ve çift çekirdekli hd ekranlı telefonlar yaygınlaşınca piyasa daha da uygun hale gelecek yeni telefon almak için. Bahara kadar bekleyin zaten Belle de gelir o zamana. Eğer şimdi Galaxy s2 falan almaya kalkarsanız üzülebilirsiniz çünkü galaxy s2 yeni bir dönemin başlangıcı. Piyasa yeni nesil telefonlar için yeni yeni hareketleniyor. Bekleyin ve görün. Galaxy için kötü demiyorum çok şahane bir telefon ama daha neler neler gelecek bu yıl bir düşünün Nokia Windows Phone işletim sistemli, Samsung 720p ekranlı, Apple herkesi konuşturan tasarımlı telefonlar çıkardığında ne dediğimi anlayacaksınız

perşembe Günü ameliyat olucağım gün gelecek hissediyorum

_ardaa

Üye
perşembe Günü ameliyat olucağım gün gelecek hissediyorum

Geçmiş olsun önemli değildir umarım, ama Anna konusunda sanırım öyle olacak haftalık yayınlanıyor güncellemeler bu hafta gelse bile perşembe'den önce gelmez.

Geçmiş olsun önemli değildir umarım, ama Anna konusunda sanırım öyle olacak haftalık yayınlanıyor güncellemeler bu hafta gelse bile perşembe'den önce gelmez.
tsk ler dostum 3ncü ameliyat i olucam Trafik kazası malesef benim hislerim kuvvetli inanıyorum perşembe gelicek

uribaju

Üye
belle için daha çok erken