15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

ugur6565

Üye
tarih 08.09.2011 hala yok nerde bu 2012 gelir bu gidişle

ugur6565

Üye
yani yarındamı bize gelmiyecek

yani yarındamı bize gelmiyecek

Yarınki güncelleme grubunda Türkiye'nin yer alıp almayacağı henüz belli değil (Resmi bir açıklama yok).
Ama burdaki bir başlıkta bir arkadaşın söylediğine göre; Pazartesi'den itibaren Symbian Anna güncellemesi Türkiye'deki Nokia Shop'lardan yükletilebilecekmiş.
Bu da demek oluyor ki; bu hafta güncelleme gelecek olan ülkeler arasında Türkiye de var.
Hatta kalan bütün ülkeleri bu Cuma çıkacak olan gruba yetiştireceklerdir diye düşünüyorum.
Çünkü Anna güncellemesini ilk çıkarmaya başladıklarında; kalan ülkeleri 3 haftaya yayacağız demişlerdi.
Bu hafta 3. hafta... Sonuç olarak Anna'ya kavuşma tarihi gerçekten 9 Eylül gibi görünüyor.
Yarına balonları, düdükleri ve karşılama bandosunu hazırlasak mı acaba

ugur6565

Üye
anna anna annacığım geceler çok soğuk ıssız ve karanlık

uribaju

Üye
işte 3 hafta beklemen hata zaten baştan yükleyecektin gelir gelmez alman fwsini

----------Eklendi @ 08:30:57 ---------- Yazıldı @ 08:30:24 ----------

4.29MB büyüklüğünde bir Ovi Mağaza Güncellemesi yüklüyor şuan 2.12.042 Sürümünde.
çoktan çıktı vu sürüm kardeş üstüne sürüm de geldi sanırsam

02samsat

Üye
Nokia mı bir daha kesinlikle HAYIR. Nokia Türkiye ise bin defa HAYIR...

n8 için konuşuyorum : 478 olan variant sayısı 550 'ye yükselmiş; ancak hala TÜRKİYE YOK

bayx2002

Üye
arkadaşlar daha öncede belirtmiştim yurt dışından aldığım ve kayıt ettirdiğim NOKİA C7 telefonumu yaklaşık 20 gün önce 18 ağustos'ta OVİ suite üzerinden güncellediğimde symbian anna oldu, ama dili ingilizce olarak değişti.. Türkçe dil için KVK ya götürdüm yapamayacaklarını söylediler ve beklememi istediler..
az önce NOKİA shop sordum ve ellerinde yeni telefonlarda symbian anna türkçe geldiğini o nedenle KVK da ve teknik servislerde dil paketi gelir dediler. KVK halen yok dedi ve NOKİA destek hattını aradım... telefonumun kayıtlı olduğunu ama yabancı kayıttan dolayı güncelliyebildiğimi türkiyeye henüz gelmediğini beklememi söylediler. ne zaman türkiye için çıkacak diye sordum malesef belli değil bir süre bu şekilde kullanın.. ne zaman geleceği belli değil. dili değiştiremezsiniz eski sürümede dönemezsiniz gelene kadar bekleyin Teknik servislerde gelince dil paketi yükletin dedi.
symbian anna'nın türkiye dil paketli çıkış tarihini söyleyemiyoruz henüz daha belli değil diye ısrarla vurguladılar..
kısacası NOKİA tam bir fiyaskodur.. yarını bence boşuna beklemeyin.. birbirlerinden habersiz, destekten uzak, müşteri temsilcileri yetersiz ve ukala.. özellikle nokia türkiye bu şekilde...
Bence Arayın destek hattını ve tepki verin.. ankete yönlendiriyorlar olumsuz not verin ve tepkimizi gösterelim...

Umut

Üye
Nokia Care Suite kapalı, fakat Production External'a girip bir değişiklik var mı diye baktım. Nokia C6-01 için Balkan ülkeleri, euro1_alps, Hırvatistan ve Slovenya eklenmiş. Maalesef Türkiye hala yok.

accman

Üye
c6-01 dünden bugüne 22 varyant eklendi..

_ardaa

Üye
Benim tahminlerim doğruysa bu hafta ki güncellemeleri kaçırdık çıkmadı haftaya kaldık ama bu sefer de ilk yapılan duyuruya ters düşüyor, 3 hafta içinde demişlerdi şuan 3. haftadayız bu gidişle eylülü de deviririz gibi geliyor.

accman

Üye

dediğin gibi olabilir abi çünkü hatırı sayılır derecede varyant eklendi bugün..fakat europe.nokia forumunda 9unda eklenmeye devam edilecek gibi birşey yazıyordu..

_ardaa

Üye
Olabilir yarın da devam edebilir Belle çıkana kadar yolu var

ugur6565

Üye
nokia care suite açılmıyor sizde de öylemi