15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

dostum çok zenginsin sanırım bi iphonenun var bi samsung bi n8

bluetooth ve radyosu olmayan alete ben telefon demem çoğu kişi dedemez. (tabiki herkez için geçerli değilse çoğu kişi böyle düşünüor.)

IPhone boyalı eşektir arkadaşım. Neden Nokia Windows ile karşılık verdi Iphone'a? Çünkü o da boyalı eşektir.

İnsanlar boyalı eşeklerden hoşlandığı için bunlar popüler olur. O yüzden de en çok uygulama bunlara yazılır. Sonra da bunların üstünlüğü uygulama bolluğu olur.

Android bence kötü değil ama pahallı. Nokia hesaplı, güzel.

Genel yorum bir yana, bu Anna Ekim'de çıkacak deseler ve bu hafta verseler herkes bayram ederdi. Bence hiçbir şeyin geciktiği yok. Bir iki hafta nedir ki? Günlük hayatta başka birşey beklemediniz mi hiç? Sabırsızlık değil mi bu?

Anna bu hafta çıkacak, biz de Belle'nin Türkiye'ye gelişine kadar güzelce kafa dinleyeceğiz. (Yani yaklaşık 2 ay kadar)
Valla gına geldi artık hergün "Anna çıktı", "Anna'yı yükledim" gibi başlıklardan...

Yanlız bu ANNA cıktıktan sonra Ekim de Belle gecikmeden gelicek gibi ne dersiniz ?

one2one2

Üye
arkadaslar ben netherlands fw ni yukleyecem. bu navifirmde secili 8 dosya var sadece onlarimi yoksa diger dosyalarida secmelimiyim? navifirmde hdmiotp falan secili degil. bu dosyalari yuklemeyecekmiyim ve hdmi vs icin gerekli degilmi acaba?

Yanlız bu ANNA cıktıktan sonra Ekim de Belle gecikmeden gelicek gibi ne dersiniz ?

Ekim ayının sonlarından itibaren yayınlanmaya başlayacakmış.
Ama bu süreci Aralık ayına kadar yayabilirlermiş.
Yani 3 ay boyunca peyderpey çıkacak.
İlk geldiği ülkeler arasında yine biz olmayız sanırım.
Ama Kasım ayı içerisinde de bize gelir heralde.
Neyse bunları tartışmak için çok erken.
Hele bir Anna gelsin onu yükleyelim, biraz da kafa dinleyelim Kasım'a kadar

Ama bu sefer direk NOKİA dan yayınlanıcak guncellemeler tüm dünya ile aynı anda türkiye ye gelicek. Bana sorarsan Ekim de cep te belle'yle gezeriz

symbian anna gelsin de, symbian belle kolay

Weslie

Üye
Gelir anna gelir siz bekleyin satın telefonlarınızı androidli makine alın çağa uyum sağlayın ben sattım c7 mi daa şu an üzerine para verseler c7 kullanmam

sattın c7 yi bi daha zor bulursun arıcaksın dostum androidli teller aynı güncellemeler zamannıdna sadece.

Weslie

Üye
sattın c7 yi bi daha zor bulursun arıcaksın dostum androidli teller aynı güncellemeler zamannıdna sadece.

android symbian gibi çağ dışı değil ki aylarca güncelleme bekleyeyim web tarayıcısı yağ gibi kayıyor yaa flash lı içeriklerde kasmıyor mis gibi

symbian dedğin n70 üzerinde kullanılan symbian değil belle güncellemesi gelsinde symbian tarayıcısıda yağ gibi olur

Weslie

Üye
belle neymiş yaa daha anna çıktı sanki belle diyonuz Gelmesi kaç yıl bulur o zamana o kadar android uzaya çıkar herhalde

güncelleme çıktığında görürsün farkları. (herkes için hayırlıs )

one2one2

Üye
arkadaslar ben netherlands fw ni yukleyecem. bu navifirmde secili 8 dosya var sadece onlarimi yoksa diger dosyalarida secmelimiyim? navifirmde hdmiotp falan secili degil. bu dosyalari yuklemeyecekmiyim ve hdmi vs icin gerekli degilmi acaba?

millet yokmu bilen veya bi anna kuran sohbet yerine cevirmisiniz burayi

spartuas

Üye
anna kurdum -neden? bnm tel rusya çıkışlı xD

arkadaşlar ayrı konu acıp konu kirliliği yapmak istemedim rica etsem birisi kısaca arm 11 ve a8 işlemci arasındaki farkları anlatabilir mi ?? ikiside 600 mhz diyelim aynı mhz deki farkları çalışma performansı filan umarım sorumu anlatabilmişimdir

_ardaa

Üye

Teknik detaya girmeden kısaca şöyle özetleyeyim, işlem yapabilme kapasiteleri(saniye bazında) yaptıkları matematiksel hesaplamalar göz önünde bulundurulur, arm v11 saniyede 1milyon işlem yapıyorsa cortex a8 2 milyon yapıyor gibi basitçe anlatsam yeterli olur heralde.