15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

yaw kendinizi kandırmayın kardeşim. adamlar enayi yerine koyuyor bizi olay budur.

arkadaşlar her gün 100kere girip acaba güncelleme geldimi diye bakmaktan yoruldum.bu iş yalan rüzgarına döndü.gerçektende böyle yaparak insanları nokiadan sogutuyorlar.bizler düne kadar androidli telefonlara karşı nokiayayı övüyorduk ama böyle saçma sapan bir iş için insanları bu kadar oyalayınca artık bende nokiadan sıkıldım.nokia destek hattı hergün başka yalanlar söyliyerek insanları kandırıyorlar.bu iş nereye kadar gidecek onuda bilmiyorum.N8ime bu kadar para verip almasaydım inanın şimdiye çoktan satmıştım.1100liraya al 700e sat olmuyor işte ama biraz daha sıkılmaya başlarsam gerekirse N8i 600 satar başka bir telefon almayıda düşünmüyor degilim

02samsat

Üye
mübarek Ramazan ayında o kadar milletini ahını aldılar. Bayram geldi geçti ama hala ANNA larından haber yok. Koskoca bir firma bu uyumluluk öngörmez mi inanasım gelmiyor.

Bu haftadan ümitliyim ben. Hatta pazartesi yada salı çıkabilir diye düşünüyorum.
İnşallah bu sefer de bir yamuk yapmazlar.

nokia çalışanları sürekli tarihi erteliyor. ios 5 çıktı, anna hala yok.

arkadaslar atın germany'i bitsin bu cile

Toros542

Üye
cıkmaz arkadaslar cıkmaz.nokia da calısan bi elemana sordum.adam dedigi suan anna yüklü cihazların satıs rakamı istenilen seviyeye ulastıgı zaman ancak gelirmis.yani sonuc olarak nokia türkiye suan bu cihazlara ne kadar cok talep gelirse ona göre hareket edecek.olayın özü budur.

ya kardeşim ikide bir germany deyip durmayın ben elalimin güncellemesini yükliceksem neden aldım bu telefonu. tamam yükledik bi iki güne gelir diye. şuanda bende kullanıyorum ama qt gerektiren programlarda dili çevir nereye kadar. saat dilimi bozuk. müzik çalar sorunlu. o kadar para veriyoruz çektiğimize bakın. şimdi biri çıkıp da yok alırken anna falan biliyormuydun demesin hiç. alkası yok çünkü.

kardes dogru dyosun da milletde anna dye 8 aydır kuduruyo burda yani en az 10 konu acıldı hepsi de en az 200 sayfa yanii...atabilen atsın bence en azından adam hevesini alır,tabii nokianın yaptıgı da ayrı bi.....simdi bsy diycem olmuycak.1.100 lira veryo adam cektiğine bak yaaa

Anna bu hafta içi kesin gelecek...

Tıp yalan söylemez!...

XER01

Üye
Anna çıkacakta daha bi de Belle beklemesi var ohooo, Nokia beklete beklete insanları telefonlarından soğutuyor..

Anna çıkacakta daha bi de Belle beklemesi var ohooo, Nokia beklete beklete insanları telefonlarından soğutuyor..
Yinemi sen ...dedğini yapıyorsun her konuda karalayıcı yorum yapıcam demiştin yapıyosun ama sana yakışıyor neden gidp android bölümünde androidi övmüyorsun ?

sana diyer konuda bir öneri sunmuştum canın sıkılıyorsa onu dene burada milletle uğraşma yoksa şikayet etmek zorunda kalacam seni huzursuzluk çıkarıyor diye

Arkadaşlar haklı. Her konuda seni Nokia ve Symbian'ı karalarken, eleştirirken yada tartışma çıkarırken görüyoruz XER01.
O kadar iğreniyor ve beğenmiyorsan; niye bu derece yakın takip ediyorsun Symbian^3 bölümünü?
Bu feci bir çelişki değil mi?

Madem Android'e o kadar hastasın; onun da bölümü, tartışılan telefonları ve güncellemeleri var!

Elbette istediğin bölümü takip etmekte ve istediğin yere yorum yazmakta özgürsün.
Ama bu bölümdeki yorumlarında daha çok "tartışma çıkarma ve karalama kastı" var gibi...

Bunu bir kişi değil, birkaç kişi söylüyorsa; biraz dikkatli olmanın zamanı gelmemiş midir sence?

XER01

Üye
N8 kullanıyorum şubat ayında aldıgımdan beri güncelleme çıkacak çıkacak bir çıkamadı gitti. Alman annasında saat sorunu var mutlu degilim bu durumdan.. İzin verinde biraz isyan edeyim artık ? Kaç ay oldu yahu.

şimdi ne yaptın n8 i sattınmı?

bende n8 den yazıyorum ama ben memnunum hatta pr1.2 kullanıyorum orjinal tr gelmedende yüklemem