15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

bayramdan sonra telefon alıcaklara annalı gelme ihtimali var

painkler

Üye
Arkadaslar bende yurt dısında aldım usa den ama bende gozukmuyor bu anna denılen anasını belledıgım guncellemesı

aslında ilk once abd e gelmesi gerekmezmi nokia bile abd i türkiye ile bir tutuyo

painkler

Üye
Bılmıyorum kı kardesım telefonumu yurt dısından aldım dıyen bır suru kısı var guncellemeyı ovıden yaptım dıye msj atıyorum ozelden cevap vermıyorlar malesef

mfb2

Üye
herşey değişti sitede annalı oldu bi telefonlar kaldı biri çıksada yetkili ağızdan açıklama yapsa neyden kaynaklanıyor bu gecikme..

aynen biri ole açıklama yapsa süper olucak

----------Eklendi @ 13:21:37 ---------- Yazıldı @ 13:21:16 ----------

navirimde nokia care kapalı

ugur6565

Üye
az önce destek hattını aradım bugün yarın diyor en kısa zamansa gelecegini söylüyor

inanma onlara sen o sana 1 saat sonra der bakarsın 1 ay geçmiş söversin

Sizi bilmem ama ben bidaha ASLA nokia telefon almam .ANNA olsun BELLE olsun hiç farketmez önce müşteri memnuniyeti. Telefonu satana kadar , aldık mı ne halin varsa gör !

02samsat

Üye
Bu nokianın yaptığını anlamak mümkün değil. Gerçekten uyum nedeniyle mi yoksa cihaz satmak için böyle yapıyor mu bir türlü anlamış değilim.

mantıklı düşünsenize piyasaya çıkmayan bir telefonun güncellemesini aynı özellikteki telefona gönderse kim alır yeni çıkan telefonları üstelik tek farkı o güncellemeyse şahsen ben almam

----------Eklendi @ 16:46:01 ---------- Yazıldı @ 16:42:49 ----------

nokia çok büyük hata yapıyor teşke yeni çıkacak telefonlarda güncelleme farkı yerine donanım farkı olsaydı o zaman bu güncellemeyi bu kadar bekletmek zorunda kalmazdı

Nokia Müşteri Hizmetleri bu ayın ortasına kadar yayınlancak dedi yorum sizin...

bu sebeble olduğunu sanmıyorum c6-01 olan adam gidip sadece anna yüklü diye e6 alırmı almaz yeni telefon alıcak birisinede şu şu modellerede bu güncelleme gelicek diye söylenir zaten biraz araştıran zaten durumdar haberdar olur yani bize güncellemeyi vermeyerek annalı telefonların satılmak istemesi gibi bi mantık yok bence sonuçda hepsi aynı ve herkes bunu biiyor

peki söylesene bana yeni çıkacak telefonların anna güncellemesinden başka ne özelliyi var donanım olarak