15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

maxifunk

Üye
Navifirm nokia server açıldı saldırın tüm eksik dosyalar orada var.

benim navifirm nokicare suite de anna ve belle yok. arkadaşlar.

yok hayır, anna görünmüyor hiçbir ülkenin güncellemesi yok.

n8 için 11.12 - 13.16 - 14.2 var diğerleri yok

----------Eklendi @ 02:04:33 ---------- Yazıldı @ 02:03:44 ----------

ozman benim programda sorun vardır.

spartuas

Üye
benim c7 rusya cikisli oldugu icin telefon ingilizce oldu. Bugun son kez guncelleyeyim dedim. Ve dil seceneklerinde turkce cikti. Anna gelmstir. Hayirli olsun...

----------Eklendi @ 02:22:36 ---------- Yazıldı @ 02:16:24 ----------

benim c7 rusya cikisli oldugu icin telefon ingilizce oldu. Bugun son kez guncelleyeyim dedim. Ve dil seceneklerinde turkce cikti. Anna gelmstir. Hayirli olsun...
saka saka bayram sakasi

mezoart

Üye

Sanmıyorum kardeşim, Ovi'de yok, N.S.U'da yok, telefon güncellemesinde de yok.Daha sayayım mı ?
Yinede bu bir umut, Navifirm'e bakan var mı ?

spartuas

Üye
Sanmıyorum kardeşim, Ovi'de yok, N.S.U'da yok, telefon güncellemesinde de yok.Daha sayayım mı ? Yinede bu bir umut, Navifirm'e bakan var mı ?
icime dogdu nokia yarin guncellemeyi vericek bayram hediyesi olarak bu bir umut

mezoart

Üye
icime dogdu nokia yarin guncellemeyi vericek bayram hediyesi olarak bu bir umut

Ne yapalım be kardeşim, umutlar olmadan yaşanmıyor bu hayat.LYS ve YGS'de devlet bizi ketenpereye getirdi zaten bu sene, Symbian Anna'ya kaldık bizde.Meraktan işte, acaba nasıl...

Arkadaşlar ben şimdi tekrar flasladım en son haliyle ve gayet iyi . fakat yedeklemeyi unuttum silindi resimler falan

spartuas

Üye
Ne yapalım be kardeşim, umutlar olmadan yaşanmıyor bu hayat.LYS ve YGS'de devlet bizi ketenpereye getirdi zaten bu sene, Symbian Anna'ya kaldık bizde.Meraktan işte, acaba nasıl...
bisey yok. Sadece iconlar degisik + ekran parlakliligi artmis + ev ekranini degistiriken yarida kesebiliyorsun baskabisi yok belle yi cok sevdim

millet symbian anna yı kullana kullana sıkıldı, biz güncellemeyi bekliyoruz .ilginç