15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Qiwah

Üye
Bende Orijinal bekliyordum ama Akşam Alman versiyonu yükleyeceğim. Gerçi daha hiç flash filan atmadım inşallah telefonu berbat etmem.

Eğer navifirm açılırsa bende alman annasını yüklemeyi düşünüyorum

ahoscl

Üye
alman annası değilde ingilizce olan abd annasını yüklesek telefonu ingilizce kullansak sorun çıkarmı beyler

Bundan sonraki telefonum Apple iPhone olacak zati :P

Şimdi Ben Yüklerim Nawiden Alman Malman Da Aga Ben Tam Yükler Bitiririm Orjinali Çıkar Sonra Uğraş Dur :P

Arkadaşlar bu Navi 2 gündür hiçbir şekilde açılmıyor bende. Durum sizde de öyle mi ? Nasıl bir firma bu Nokia ? Bir güncelleme yayınlıyorsun günlerce serverların çalışmıyor. Tam kepazelik...

bendede açılmıyor navi ovidede bişey yok nebiçim iş bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Herkeslerde Aynı Sanırım En Azından Bende de Öyle

Valla adamlar en çok Nokia sattıkları ülkelerden biri Türkiye. Yaptıkları rezilliğe bak. Hadi diyelim GSM şebekeden dolayı. Bunca para veriyoruz bizim operatörlere vergi altında neden sağlıklı değil. Onu geçtik ulaştırma bakanımız her defasında diyor Türkiye birinci lige çıkmalı 4g vesayre. At bi el sayın bakanım!!! E-DEVLET dendi hala devlet dairelerinde bugün git, yarın gel. Anca Başbakan el atarsa bişey olur. Onun dışında traş

bir şirket o ürün satığı zaman ürün için destek çıkardığı zaman bütün dünyaya aynı anda çıkarması lazımdır ama nokıa için bu geçerli değildir.ben müşteri olarak nokiayı kınayom.

WebStyle

Üye
Navi 2-3 gündür kapalı zaten. Adamlar sunucularını kapatmışlar..

nokiaya mail attım hiç arayan veya mail atan yok ne biçm müşteri memnuyeti anlamadım gitti.

gourme

Üye
bi *shit* cikacagi yok bekle bekle bu nedir yaaa...

nokia n8 satıp iPhone alıcam bıktım artık nokiadan.

bıkan varsa satsın telefonu burayıda fazla meşgul etmesin.ha deyince olmuyor her iş...

1000 TL gibi bir para verdikten sonra mutlaka iPhone alırdım

arkadaşlar phoenix neden ısrarla telefondaki orjinal yazılımın kodlarını gosteriyor bir türlü flash atacagım (rm-596) klasörünü seçemiyorum.

flashing/ firmvare update/ (....) seçenek kutucuğuna tıkladığımdada hep aynı kodları gösteriyor. bunu nasıl hallederim